به گزارش مفدا جیرفت ، جلسه ستاد فعالیتهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ، صبح امروز با حضور دکتر خیرخواه رئیس دانشگاه، دکتر محمد امیرپور معاون فرهنگی و دانشجویی، مهندس سالاری مشاور رئیس دانشگاه و سایر اعضای ستاد برگزار شد. در این جلسه، برنامهریزی و هماهنگیهای لازم پیرامون برگزاری اردوی جهادی در منطقه فاریاب، برپایی ایستگاه و خدماتی به مناسبت نیمه شعبان و دیگر فعالیتهای جهادی با همکاری بسیج جامعه پزشکی ، معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.
در ابتدای جلسه،دکتر امیرپور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گزارشی از فعالیتهای جهادی انجامشده در ماههای اخیر ارائه کرد و به تشریح اقدامات صورتگرفته، و ظرفیتهای موجود برای توسعه این فعالیتها پرداخت.

در ادامه، دکتر خیرخو.اه رئیس دانشگاه با تأکید بر ضرورت هدفمند بودن اردوهای جهادی، اظهار داشت: اردوهای جهادی باید بر اساس نیازسنجی دقیق مناطق محروم برنامهریزی شوند تا خدمات ارائهشده، اثربخشی لازم را داشته باشد.
وی همچنین بر لزوم توجه ویژه به حوزه آموزش در این اردوها تأکید کرد و افزود: هدف اصلی اردوهای جهادی آموزش بهداشت و در موارد درمانی، بهویژه برای بیماران نیازمند، ارجاع به مراکز تخصصی از جمله «پرشک» جهت ادامه روند درمان باید بهصورت جدی مدنظر قرار گیرد.
در پایان این جلسه، اعضای ستاد ضمن تبادل نظر، بر همافزایی ظرفیتهای دانشگاه، مشارکت فعال دانشجویان و انسجامبخشی به فعالیتهای جهادی در راستای خدمترسانی مؤثر به مناطق محروم ، برگزاری اردو جهادی در بهمن ماه به مناسبت دهه فجر و نیمه شعبان ، استفاده از پزشک متخصص زنان ، قلب و جراحی سرپایی در اردوی جهادی به مناسبت ایام دهه فجر در منطقه فاریاب ، آموزش سلامت در مدارس در قالب رزمایش جهادی خدمت به مردم و ایستگاه های سلامت در ایام دهه فجر در قالب میز خدمت در نمازجمعه و محله ها در قالب جهاد در خدمت مردم تصمیم گیری شد.

