شناسهٔ خبر: 76960896 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

این یک تله است!

احمد راستینه: دولتمردان در تله مذاکره گرفتار نشوند؛ آمریکا برای آغاز یک جنگ به یک مذاکره جدید نیاز دارد و آنچه آمریکا از مذاکره بیان می‌کند بسترسازی برای آماده‌سازی افکار برای یک جنگ جدید است.

صاحب‌خبر -

 

 

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری راستینه مدیا، سخنگوی فراکسیون دفاع و اقتدار ملی مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا برای آغاز یک جنگ به یک مذاکره جدید نیاز دارد لذا بهتر است مسئولان و دولتمردان در این تله گرفتار نشوند و آنچه آمریکا از مذاکره بیان می‌کند بسترسازی برای آماده‌سازی افکار برای یک جنگ جدید است و حتما باید مراقبت لازم در این خصوص انجام شود.

 

احمد راستینه اظهار کرد: اساساً اراده ملت ما در طول این ۴۷ سال تقابل و رویارویی با جبهه‌های شیطانی و باطل بوده است طبیعتاً همه باید بدانند آمریکا به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و چهره آمریکا در جنگ دوازده روزه نمایان‌تر شد.

 

وی با اشاره به زمرمه‌های مذاکره با آمریکا، افزود: در حالی که ما در میانه میدان مذاکرات بودیم آمریکا به میز مذاکرات خیانت کرد از این رو آمریکا به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و مسئولین و دولتمردان باید بدانند که تمام این سناریو و طراحی آمریکا به خاطر این است که تله مذاکرات را برای اقدام بعدی خود فراهم کند.

 

سخنگوی فراکسیون دفاع و اقتدار ملی مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا برای آغاز یک جنگ به یک مذاکره جدید نیاز دارد بنابراین بهتر است مسئولان و دولت‌مردان در این تله گرفتار نشوند.

 

راستینه اضافه کرد: زبان آمریکا زبان قدرت و زور است و اراده ملت ما بالاترین زبان تحمیل اراده قدرت خود بر خواسته‌های آمریکا است لذا آنچه آمریکا از مذاکره بیان می‌کند بسترسازی برای آماده‌سازی افکار برای یک جنگ جدید است و حتماً باید مراقبت لازم در این خصوص انجام شود.