شناسهٔ خبر: 76960330 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

حجت‌الاسلام ذوالنوری: فتنه دی‌ماه با فتنه‌های قبلی متفاوت بود

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: فتنه دی‌ماه امسال آخرین فتنه نبود، اما با همه فتنه‌های قبلی متفاوت بود و آن تفاوت این بود که این‌بار دشمن به راحتی دست خود را رو کرد و نشان داد که پشت ماجرا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «مجتبی ذوالنوری» عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در مراسم بزرگداشت شهدای بسیجی وزارت جهاد کشاورزی در اغتشاشات تروریستی دی ماه شهیدان؛ «سامر شریعتمداری طالقانی» و «مجید رنجبر» با اشاره این‌که فتنه دی ماه اولین فتنه و یا آخرین فتنه دشمن نبوده و نیست، اظهار داشت: سال ۶۰ نمود همه فتنه‌های براندازانه برای کشور بود، بعد از آن فتنه منتظری، فتنه‌ها و اغتشاشات کوی دانشگاه، سال ۸۸، اغتشاشات سال ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ تنها نمونه‌هایی از این فتنه‌ها است.

وی ادامه داد: فتنه دی ماه امسال آخرین فتنه نبود، اما با همه فتنه‌های قبلی متفاوت بود و آن تفاوت این بود که این‌بار دشمن به راحتی دست خود را رو کرد و نشان داد که پشت ماجرا است، دیگر دستکش مخملی پشت دست چدنی نبود.

حجت‌الاسلام ذوالنوری با روایت برخی صحنه‌های دفاع مقدس افزود: مثله کردن، سر بریدن، سوزاندن و ... انواع اقسام این جنایت‌ها در طول انقلاب اسلامی توسط دشمنان انقلاب دارای سابقه است، که حتی خود من در دوران دفاع مقدس بسیاری از این حرکات را به عینه دیده‌ام، باید توجه داشت که گاهی ممکن است تاکتیک و عمل دشمن متفاوت باشد، اما راهبرد و هدف دشمن هیچگاه تغییر نکرده است.

وی افزود: دشمن همان دشمن است و تکلیف او مشخص، اما مهم داخل کشور هم است؛ مردمی که درگیر جنگ ادراکی هستند، نوجوانی که تاریخ را نمی‌داند و هزاران موردی که در بازداشتی‌های فتنه اخیر دیدیم، نشان می‌دهد که ما در روشنگری و اطلاع رسانی درست هنوز جای خیلی کار داریم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تاریخ خود گواه و شاهدی مهم برای بیان واقعیت‌ها است، اینکه مجموع زمین خواری فردی مثل رضا شاه گاهی غیر قابل محاسبه است، یا قانونی مثل کاپیتولاسیون و... هزاران فاجعه‌ای بوده که در پس حضور خاندان‌های فاسد سلطنتی در ایران اتفاق افتاده، اما گاهی برخی این مهم را وارونه جلوه می‌دهند.

وی با توجه به تحولات روز هم ادامه داد: اخیرا اروپایی‌ها سپاه را به‌عنوان نیروی تروریستی معرفی کردند؛ در حالی که این سپاه است که با بزرگترین حرکت تروریستی طول تاریخ بشر مقابله کرد، این دقیقا نشان دهند این است که حقد و کینه از سپاه دارندف کینه‌ای که برای این ایجاد شد که در جنگ ۱۲ روزه همه اهداف آنها توسط سپاه محقق نشد و البته باید دانست که این تنها بخشی از سپاه بود.

جانشین اسبق نماینده ولی فقیه در سپاه در پایان گفت: سپاه پایمردانه ایستاده و ریشه در ایمان اعتقاد مردم دارد، خار چشم دشمن و یاری دهنده مظلومان است، هیچ کس نمی‌تواند به این انقلاب که تنابر شده و به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که نهاد صیانت کننده انقلاب است تعرض کند.

انتهای پیام/ 119