شناسهٔ خبر: 76956747 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

وضعیت جوانی جمعیت کشور مناسب نیست/ مسئولین موظف به رفع مشکلات ازدواج جوانان هستند

امام جمعه ارومیه گفت: وضعیت جمعیت کشور از لحاظ جوانی مناسب نیست، لذا مردم، مسئولین و مبلغان باید در این زمینه به وظایف خود در راستای رفع مشکلات ازدواج جوانان عمل کنند.

صاحب‌خبر -
به گزارش دفاع‌پرس از ارومیه، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید مهدی قریشی» امروز (شنبه) در سومین رویداد استانی جایزه جوانی جمعیت، مسئله ازدواج و تشکیل خانواده را از مقدس‌ترین اعمال در اسلام بیان کرد و افزود: ازدواج یکی از آیات و نشانه‌های خداوند است. 
وی ادامه داد: وضعیت جمعیت کشور از لحاظ جوانی مناسب نیست، لذا مردم، مسئولین و مبلغان باید در این زمینه به وظایف خود در راستای رفع مشکلات ازدواج جوانان عمل کنند.
 
قریشی، جمعیت جوان را نیروی کارآفرین و عامل پویایی جامعه دانست و به مخاطره افتادن امنیت کشور را از تبعات کاهش جمعیت اعلام کرد. 
 
«نیر الهامی» مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: جوانی جمعیت و ثروت‌آفرینی، دو بال پیشرفت کشور هستند و بدون آنها امکان پیشرفت وجود ندارد.
 
 نیر الهامی، بر لزوم نمایش دستاورد‌های انقلاب اسلامی به جهانیان تأکید کرد و گفت: باید با تبیین دستاورد‌های انقلاب، به جهانیان نشان دهیم که ایران قبل و بعد انقلاب تفاوت‌های فاحشی دارد. 
 
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی با اشاره به برگزاری سومین دوره استانی جوانی جمعیت اظهار کرد: این جشنواره از ۷ بخش اصلی و ۴ بخش فرعی تشکیل شده و برای این دوره نیز از بین نزدیک به ۳۰۰ شرکت کننده و دستگاه اجرایی، منتخبین توسط داوران معرفی شدند.
 
الهامی توضیح داد: این رویداد برای سومین سال متوالی برگزار می‌شود و نشان‌دهنده توجه ویژه به ایجاد انگیزه و تشویق فرهنگ فرزندآوری، تحکیم خانواده و معرفی خانواده پربرکت است و در این راستا راهبرد‌های فرهنگ‌سازی، ارائه خدمات مراقبتی برای کودکان و مشوق‌های مالی دنبال می‌شود.
 
الهامی، پدیده تک‌فرزندی را یک فرهنگ شنیع توصیف کرد و بیان کرد: امید است با حمایت‌های مختلف، این فرهنگ را در ایران ریشه‌کن کنیم.
 
انتهای پیام/