شناسهٔ خبر: 76956551 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

کوبا وضعیت اضطراری اعلام کرد

وزیر امور خارجه کوبا در واکنش به تهدیدات دولت ترامپ، وضعیت اضطراری بین‌المللی اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، برونو رودریگز، وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرد که کوبا در واکنش به دستور اجرایی اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر تهدید به اعمال تعرفه، وضعیت «اضطراری بین‌المللی» اعلام کرده است.

رودریگز در پستی در ایکس گفت که مردم کوبا، با حمایت همبستگی بین‌المللی، اقدامات فعلی دولت ایالات متحده را «تهدیدی غیرمعمول و فوق‌العاده» می‌دانند که کاملاً یا عمدتاً از آنچه او «جناح راست نئوفاشیست ضد کوبایی ایالات متحده» توصیف کرد، نشأت می‌گیرد.

به گفته وزیر امور خارجه کوبا، این تهدید فراتر از کوبا است و امنیت ملی و سیاست خارجی همه کشورها و همچنین صلح و امنیت بین‌المللی را به خطر می‌اندازد. او افزود که چنین اقداماتی همچنین بقای بشریت را در بحبوحه خطرات فزاینده هسته‌ای و تأثیرات فزاینده تغییرات اقلیمی تهدید می‌کند.

وزیر خارجه کوبا در ادامه افزود: «و بدینوسیله کوبا در رابطه با این تهدید، وضعیت اضطراری بین‌المللی اعلام می‌کنند.»

ترامپ روز پنجشنبه این دستور اجرایی را امضا کرد و هشدار داد که ممکن است بر هر کالایی که، از کشورهایی که به کوبا نفت می‌فروشند یا عرضه می‌کنند، وارد ایالات متحده شود، تعرفه اعمال شود.

 

برچسب‌ها: