شناسهٔ خبر: 76956000 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

مجیدی: باشگاه با بحران مالی روبه‌روست / یک بازیکن البطائح ناپدید شد

صاحب‌خبر -

دیدار تیم‌های البطائح و الجزیره در هفته چهاردهم لیگ ادنوک امارات با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا شاگردان فرهاد مجیدی با یک امتیاز در رده چهاردهم جدول ۱۶ تیمی قرار بگیرند.

فرهاد مجیدی پس از این مسابقه در گفت‌وگو با شبکه دبی اسپورت با اشاره به نتایج تیمش گفت: با وجود تلاش بازیکنان، امتیازات کمتری نسبت به شایستگی‌مان گرفته‌ایم. تنها راه پیشرفت، کار بیشتر و تمرکز بالاتر است و در این مدت نظم تیمی بهتر شده است.

او با اشاره به شرایط باشگاه افزود: البطائح با کمبود بازیکن و مشکلات مالی مواجه است و به همین دلیل نتوانستیم در نقل‌وانتقالات بازیکنان مورد نظر را جذب کنیم. حتی در پرداخت دستمزدها نیز با چالش روبه‌رو هستیم. در طول فصل حدود ۱۰ بازیکن از تیم جدا شده‌اند و همین موضوع کار را دشوارتر کرده است.

سرمربی البطائح درباره وضعیت فهرست تیم نیز گفت: در صورت مصدومیت بازیکنان، ناچار به تغییر سیستم می‌شویم و ادامه فصل با این شرایط سخت خواهد بود. با این حال باشگاه در حال تلاش برای تقویت تیم است و دو بازیکن جدید نیز اضافه شده‌اند.

به گزارش مهر، مجیدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش از مفقود شدن یکی از بازیکنان تیم خبر داد و اظهار کرد: این بازیکن از روز پنجشنبه و پس از تمرین ناپدید شده و باشگاه موضوع را به پلیس شارجه گزارش داده است. به گفته او، این بازیکن پس از ترک محل تمرین دیگر به تیم بازنگشته و تاکنون اطلاعی از وضعیتش در دست نیست.