شناسهٔ خبر: 76952828 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر

با استقبال صنایع خلاق صورت گرفت؛

برگزاری موفق رویداد «سدرا» با ارائه یکصد طرح در پارک علم و فناوری البرز

رئیس پارک علم و فناوری پارک علم و فناوری استان البرز از برگزاری موفق نخستین رویداد «سدرا» با محوریت صنایع خلاق در این پارک گفت و تصریح کرد: این رویداد با ارائه بیش ار یکصد طرح در دو بخش دانش آموزش و غیردانش آموزی در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری البرز، مهندس مهدی عباسی با اعلام این خبر گفت: نخستین رویداد سِدرا استان البرز با محوریت صنایع خلاق توسط پارک علم و فناوری البرز و با همکاری سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان البرز برگزار می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری البرز گفت: این رویداد با هدف شناسایی، توانمندسازی و حمایت از ایده‌های نوآورانه و خلاقانه طراحی شده بود و می‌تواند نقش مؤثری در پیوند میان ایده، خلاقیت و بازار ایفا کند.

مهندس عباسی با اشاره به اینکه صنایع خلاق از مزیت‌های خوب کشور و استان البرز است، گفت: پارک علم و فناوری البرز با درک اهمیت صنایع خلاق در توسعه اشتغال و کارآفرینی تلاش کرده است تا فرصت ویژه‌ای برای تیم‌ها و فعالان حوزه صنایع خلاق فراهم آید و این فرصت در نخستین رویداد سِدرا استان البرز؛ به عنوان نقطه اتصال ایده، خلاقیت و بازار عملی شد.

وی درباره محورهای این رویداد مهم گفت: رویداد سدرا در محورهای صنایع دستی، گردشگری، هنرها، بازی و سرگرمی، فیلم و صدا، طراحی و معماری، مد، نوآوری اجتماعی، ورزش، علوم انسانی، چاپ و نشر، آموزش و فناوری، توانبخشی، واقعیت مجازی و خدمات خلاق برگزار شد.

رئیس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به اینکه این رویداد سدرا به‌عنوان یک پیش‌رویداد تخصصی در مسیر جشنواره ملی صنایع خلاق ایران تعریف شده و با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مشارکت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، در پارک علم و فناوری استان البرز برگزار می‌شود، یادآور شد: صنایع خلاق یکی از پیشران‌های مهم اقتصاد دانش‌بنیان در جهان امروز به شمار می‌رود و تجربه کشورهای پیشرو نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری هدفمند در این حوزه می‌تواند علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، منجر به شکل‌گیری کسب‌وکارهای نوآورانه و افزایش ارزش افزوده اقتصادی شود.

وی درباره این رویداد توضیح داد: رویداد در دو بخش «دانش‌آموزی» و «غیر دانش‌آموزی» شامل دانشجویی و واحدهای فناور برگزار شد و در مجموع ۱۰۰ طرح ارسال شد که پس از غربالگری، ۷۰ طرح برای مرحله نهایی انتخاب شدند.

روز نخست؛ منتورینگ و آماده‌سازی

در روز اول، تیم‌ها تحت راهنمایی منتورها، بوم کسب‌وکار خود را تکمیل کردند و برای ارائه‌های رسمی آماده شدند. در بخش دانش‌آموزی نیز دانش‌آموزان ایده‌های خود را به ساختاری قابل‌ارائه تبدیل کردند و طرح‌های برگزیده معرفی شدند.

روز دوم؛ ارائه و جذب حمایت

در روز دوم، تیم‌ها طرح‌های خود را به داوران و نهادهای حمایتی ارائه دادند. چهار طرح منتخب برای دریافت حمایت‌های مالی مستقیم و دو طرح برای دریافت حمایت‌های غیرمستقیم انتخاب شدند.

رویداد «سدرا» به‌عنوان الگویی برای توسعه زیست‌بوم صنایع خلاق در استان، با حمایت از ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه، زمینه‌ساز رشد کارآفرینان خلاق و توسعه این حوزه در البرز شد.

گفتنی است رویداد «سدرا» با استقبال گسترده از دانش‌آموزان، دانشجویان و فعالان صنایع خلاق برگزار شد. این رویداد با هدف شناسایی، توانمندسازی و حمایت از ایده‌پردازان و تیم‌های مستعد در این حوزه برگزار شد و فرصتی برای ارزیابی و هدایت طرح‌های نوآورانه فراهم کرد.