شناسهٔ خبر: 76949886 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

واکنش سنتکام به رزمایش احتمالی سپاه در تنگه هرمز

فارس : در حالیکه هنوز هیچ اطلاعیه رسمی از سوی سپاه پاسداران درباره رزمایش در تنگه هرمز صادر نشده است، ارتش آمریکا تلاش کرد آن را برای جریان کشتیرانی منطقه مخاطره‌آمیز جلوه دهد.

صاحب‌خبر -

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) بامداد امروز شنبه در بیانیه‌ای، نگرانی و خشم خود را از رزمایش [احتمالی] سپاه پاسداران در تنگه هرمز عیان کرد.

سنتکام مدعی شد: «به س‍پاه ‍پاسداران ایران هشدار می‌دهیم که از هرگونه اقدامی مخاطره‌آمیز برای کشتیرانی در جریان رزمایش خود در تنگه هرمز اجتناب کند».

سنتکام در ادامه این بیانیه کاملا سیاسی و جهت‌دار خود همچنین ادعا کرد: هیچ‌گونه اقدامات ناایمن از سوی سپاه پاسداران ایران را تحمل نخواهیم کرد. س‍پاه باید رزمایش‌ها و تحرکات نظامی خود را به‌صورت ایمن و حرفه‌ای انجام دهد و از هرگونه اقدامی که می‌تواند به افزایش تنش منجر شود، خودداری کند».

این بیانیه در حالی است که سپاه پاسداران هنوز هیچ اطلاعیه رسمی درباره برگزاری رزمایش در تنگه هرمز صادر نکرده است و تمامی اخبار در این باره به نقل از رسانه‌ها بیان می‌شود.

در این راستا «جان گمبرل»، مدیر اخبار ایران «آسوشیتدپرس» در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» ادعا کرد که ایران روز پنج‌شنبه در اطلاعیه‌ای که با رادیو بسامد بسیار بالا به کشتیران‌ها ارسال شده، اعلام کرده که رزمایش دریایی با گلوله‌های واقعی در روزهای یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز انجام خواهد گرفت.

شبکه تلویزیونی الجزیره نیز به نقل از برخی منابع که آنها را ایرانی خواند، مدعی شد که نیروی دریایی ایران در روزهای آینده مانورهایی را با چین و روسیه در دریای عمان و اقیانوس هند انجام خواهد داد.

پایگاه خبری العهد هم گزارش داد که جمهوری اسلامی ایران روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده رزمایش دریایی با گلوله جنگی در تنگه هرمز انجام خواهد داد.