شناسهٔ خبر: 76948719 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

دبیر حلقه میانی اطلاعات مردمی و مطالبه‌گری چهارمحال و بختیاری معرفی شد

پوریا حشمتی به عنوان دبیر حلقه میانی اطلاعات مردمی و مطالبه گری چهارمحال و بختیاری معرفی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، امروز _جمعه دهم بهمن_ در مراسمی با حضور حمید آذربو مسئول حلقه میانی اطلاعات مردمی و مطالبه گری قرارگاه قرب بقیه الله(عج) کشور، حجت‌الاسلام سید ابوالحسن فاطمی نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مطالبه‌گران شهرستانی، دبیر حلقه میانی اطلاعات مردمی و مطالبه گری چهارمحال‌وبختیاری (مجمع مطالبه‌گران) معرفی شد.

در این مراسم، پوریا حشمتی به عنوان دبیر حلقه میانی اطلاعات مردمی و مطالبه گری استان چهارمحال و بختیاری معرفی شد. همچنین علیرضا فتاحی به عنوان معاون شناسایی، محمدحسین حیدری به عنوان معاون اشراف و حسین رفیعی به عنوان معاون رسانه این مجموعه معرفی شدند و احکام خود را از دست نماینده ولی فقیه در استان گرفتند.

حجت‌الاسلام سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری، نیز در این دیدار، اظهار کرد: اصل مطلب، مطالبه‌گری بدون سروصدا، خودنمایی و اسم و رسم‌طلبی است تا خواست مردم به گوش مسئولان برسد.هر حرکتی باید بر اساس تقوا، خدا ترسی و رعایت چارچوب‌ها باشد.

وی با اشاره به خاطره‌ای از دیدار عمومی با مقام معظم رهبری، به تذکر ایشان نسبت به برخی شعارها ادامه داد: تعدادی از مردم با شدت و حرارت شعار می‌دادند «مفسد اقتصادی اعدام باید گردد». حضرت آقا آن‌جا فرمودند که مگر شما قاضی هستید؟. لذا قرار نیست که ما حکم کنیم. ما تابع فقه و شرعیات هستیم.

حمید آذربو، مسئول برنامه ملی اطلاعات مردمی و مطالبه‌گری قرارگاه فرهنگی قرب بقیه‌الله(عج) کشور، در این دیدار، هدف اصلی این مجموعه را مطالبه‌گری واقعی و کمک به مسئولین عنوان و اظهار کرد: فعالیت تیم‌های استانی و شهرستانی مبتنی بر شناسایی علمی مسائل، یافتن راهکار و تعامل سازنده با دستگاه‌های مربوطه است.

وی افزود: رویکرد اصلی، طبیبانه و به دور از هوچی‌گری و غوغاسالاری است.

مسئول برنامه ملی اطلاعات مردمی کشور، مطرح کرد: این جریان با ظرفیت‌یابی از مومنان مجاهد در استان‌ها و شهرستان‌ها در حال گسترش است. در استان چهارمحال و بختیاری نیز جوانان مؤمن و پیشگام کنشگری اجتماعی گرد هم آمده‌اند تا با پیوند امام جامعه با مردم، به صورت متمرکز به مسائل ملی بپردازند.

آذربو با اشاره به استقبال پرشور مردم از نمازجمعه‌ها از جمله نماز جمعه شهرکرد، این حضور را نشانه مردمی بودن امام جمعه و فرصتی مغتنم برای هم‌افزایی با کنشگران مردمی خواند و تصریح کرد: تلفیق تریبون‌های دینی با کنشگری آگاهانه می‌تواند ابزار قدرتمندی برای میانداری گفتمان انقلاب و مطالبه‌گری به‌روش اسلامی شکل دهد و مانع از به دست افتادن این عرصه به دست دشمن شود.