شناسهٔ خبر: 76948396 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

امیدواری به شکستن طلسم غیبت در استقلال/ هافبک کلیدی ساپینتو به پیکان می‌رسد؟

مهران احمدی، هافبک تیم استقلال، پس از پشت سر گذاشتن دوره مصدومیت طولانی‌مدت، در آستانه بازگشت به میادین قرار دارد.

صاحب‌خبر -

مهران احمدی، هافبک خلاق استقلال که به دلیل مصدومیت ۸ بازی تیمش را از دست داده، پس از حضور نیمکت‌نشینی در دو دیدار اخیر، این شانس را دارد که در صورت تأیید کادر فنی، برای اولین بار در بازی مقابل پیکان به میدان برود.

احمدی در فصل جاری به دلیل آسیب‌دیدگی، موفق به همراهی تیمش در ۸ مسابقه شده بود. اگرچه او در بازی‌های اخیر مقابل ذوب‌آهن و استقلال خوزستان روی نیمکت حضور داشت، اما ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم، با توجه به شرایط فیزیکی او، ریسک به کارگیری‌اش را نپذیرفت.

با این حال، آخرین اخبار حاکی از آن است که این شانس وجود دارد تا در دیدار آینده استقلال مقابل پیکان در ورزشگاه دستگردی، مهران احمدی برای دقایقی به زمین بازگردد و به این ترتیب، زنجیره غیبت‌های متوالی او در ترکیب تیم شکسته شود. بازگشت این هافبک خلاق می‌تواند یک نقطه قوت جدید برای کادر فنی استقلال در میانه فصل باشد.

بیشتر بخوانید: درخواست استقلال علیه پرسپولیس/ واکنش طاهری به میزبانی در یزد