شناسهٔ خبر: 76946024 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

دارندگان کالابرگ بخوانند/ امکان لغو روش دوم کالابرگ از این تاریخ + جزئیات

خبرآنلاین : از شنبه ۱۱ بهمن، مشمولانی که روش دوم کالابرگ الکترونیکی را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند ثبت‌نام خود را لغو کرده و به روش اول بازگردند.

صاحب‌خبر -

با اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از امکان لغو روش دوم کالابرگ از شنبه ۱۱ بهمن ماه برای مشمولانی که روش دوم کالابرگ الکترونیکی را انتخاب کرده‌اند، خبرداد. مشمولان می‌توانندمی‌توانند ثبت‌نام خود را لغو کرده و به روش اول بازگردند.

این تصمیم در پاسخ به اعتراض‌های مردم به عدم امکان تغییر روش انتخابی گرفته شد و هدف آن، افزایش رضایت مشمولان و انعطاف‌پذیری در ثبت‌نام کالابرگ اعلام شده است.

پیش از این  در بخش دوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، دولت علاوه بر روش اول (خرید آزاد با اعتبار یک میلیون تومان)، روش دوم را نیز معرفی کرد بود. در این روش، به‌جای انتخاب آزاد کالا، خانوارها می‌توانند یک بسته کالا با ۹ قلم کالای اساسی و با قیمت و وزن مشخص دریافت کنند،  بسته‌ای که قیمت کالای آن کمتر از اعتبار تخصیص‌یافته تلقی می‌شود و این تفاوت هزینه توسط خریدار پرداخت می‌شود.