شناسهٔ خبر: 76945771 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

کشورهای غربی همگی نوکر و سرسپرده آمریکا هستند

امام جمعه موقت زنجان گفت: کشورهای غربی نوکر و سرسپرده آمریکا هستند و هیچ‌گاه طعم حریت و آزادگی را نچشیده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حجت‌الاسلام سید یعقوب موسوی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهر زنجان با اشاره به تحولات منطقه، اظهار کرد: مداخله آمریکا منشأ هر جنگ و درگیری در هر گوشه از جهان در راستای منافع نامشروع آن است.

وی افزود: ایران به عنوان سردمدار مقابله با سلطه‌طلبی و زیاده‌خواهی غرب پس از انقلاب شناخته می‌شود که با تفکر سر خم نکردن در برابر استکبار وارد میدان شد و همچنان با اقتدار کامل در برابر دشمنان برای حفظ استقلال خود ایستاده است.

امام جمعه موقت زنجان با اشاره به پیروزی قاطع ایران در جنگ 12 روزه، بیان کرد: دشمن با تمام توان خود به مقابله با ایران پرداخت، ولی با قدرت اتحاد مردم در تبعیت از رهبری مواجه شد و شکست سختی خورد.

وی با اشاره به خطاهای محاسباتی دشمن، تصریح کرد: دشمن تصور می‌کرد مشکلات اقتصادی مردم ایران را ناامید کرده در حالی که این مردم با وجود همه فشارها پای نظام و کشور خود ایستاده‌اند. 

موسوی با اشاره به میلاد امام زمان (عج) یادآور شد: حضرت ولی‌عصر (عج) با ظهور خود، عدالت و مساوات را میان مردم برقرار خواهد کرد و در سایه این عدالت، امنیت و آرامش حقیقی در جهان حاکم می‌شود.

امام جمعه موقت زنجان در زمینه توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: سپاهیان عزیز، ارتشیان قدرتمند و بسیجیان فداکار چنان پاسخ و تودهنی محکمی به آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌دهند که این پاسخ در تاریخ ماندگار خواهد شد.

وی افزود: جنایت‌هایی که آمریکا در کشورهای مختلف، به‌ویژه در منطقه انجام داده، به‌روشنی نشان‌دهنده ماهیت تروریستی این کشور است؛ در حالی که آمریکا خود را مدعی مبارزه با تروریسم معرفی می‌کند، اما در واقع بزرگ‌ترین تروریست جهان است.

انتهای پیام/