شناسهٔ خبر: 76944722 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

ترامپ: سلاح هسته‌ای و کشتن معترضان ممنوع

صاحب‌خبر -
گروه بین‌الملل: رئیس‌جمهور آمریکا، گفت که در روز‌های اخیر با ایران در حال گفت‌و‌گو بوده و قصد دارد این روند را در آینده نیز ادامه دهد.
«دونالد ترامپ» روز جمعه گفت: «من در روز‌های اخیر با ایران در حال مذاکره بوده‌ام و قصد دارم این روند را ادامه دهم.»
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر با اشاره به تجهیزات نظامی که در راه منطقه هستند، گفت که امیدوار است نیازی به استفاده از آنها نباشد.
او افزود که به مقامات ایرانی گفته نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند و کشتن معترضان را هم متوقف کنند. اما آنها دارند هزاران نفر را می‌کشند، چیزی که دنیا تا به حال نمونه‌اش را ندیده بود. ترامپ در ادامه گفت: «آن‌ها باید کاری انجام دهند.»

سی‌بی‌اس: گفتگو بین ایران و آمریکا به نتیجه نرسید
شبکه CBS News آمریکا در توییتی نوشت:چندین مقام منطقه‌ای به سی‌بی‌اس نیوز گفتند، در حالی که دولت ترامپ همچنان گزینه‌های نظامی برای حمله به ایران را بررسی می‌کند، متحدان ایالات متحده در خاورمیانه در تلاشند تا با میانجیگری در مذاکرات دیپلماتیک، این احتمال را از بین ببرند. اما در حال حاضر، به گزارش مارگبرنان، فرصت دیپلماسی مستقیم بین ایالات متحده و ایران برای بحث در مورد برنامه هسته‌ای و ظرفیت موشک‌های بالستیک، به نتیجه نرسیده است.


 

برچسب‌ها: