شناسهٔ خبر: 76943832 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

برگزاری بیست‌وسومین مجمع خیرین امدادگران عاشورا با حضور اسلامی

بیست و سومین مجمع خیرین امدادگران عاشورا با حضور معاون رییس‌جمهور و جمعی از مسوولان لشکری و کشوری برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، بیست و سومین مجمع خیرین امدادگران عاشورا با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، سردار یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، سردار حسین اشتری مشاور عالی رییس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی و جمعی از مسوولان لشکری و کشوری صبح روز جمعه، دهم بهمن‌ماه برگزار شد.

در این آیین همچنین از خیرین امدادگران عاشورا که با مشارکت‌های مادی و معنوی خود نقش مؤثری در حمایت از بیماران مبتلا به سرطان ایفا کرده‌اند، تجلیل شد.

گفتنی است؛ از جمله راهبردهای برنامه پنج ساله چهارم مجمع خیرین امدادگران عاشورا (۱۴۰۵-۱۴۰۹) می‌توان به حمایت از بیماران مبتلا به سرطان در راستای سیاست‌های نظام سلامت کشور، ارایه خدمات بهداشتی، درمانی، دارویی و حمایتی به مددجویان مبتلا به سرطان در سراسر کشور، غربالگری و شناسایی بیماران مشکوک قبل از پیشرفت بیماری در شعب سراسر کشور، آموزش پیشگیری از سرطان برای عموم افراد جامعه بر اساس آموزش چهره به چهره و بر بستر رسانه‌های اجتماعی و نیز راه‌اندازی مراکز پیشگیری و تشخیص در استان‌ها با اولویت ۵ استان کمتر برخوردار اشاره کرد.

انتهای پیام