شناسهٔ خبر: 76943013 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

وضعیت نسبتاً آرام جوی و دریایی برای استان بوشهر پیش‌بینی می‌شود

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: از فردا شبنه وضعیت نسبتاً آرام جوی و دریایی برای استان پیش‌بینی می‌شود.

صاحب‌خبر -

پیام مساعدی، مدیرکل هواشناسی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به وضعیت جوی و دریایی استان، اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی تا اواخر وقت امروز جمعه، سواحل و فراساحل مرکزی و جنوبی خلیج‌ فارس در محدوده استان بوشهر تا حدودی متلاطم خواهد بود.

وی با بیان اینکه این وضعیت موقتی است افزود: از فردا شنبه شرایط جوی و دریایی استان بوشهر به‌تدریج آرام‌تر می‌شود و وضعیت نسبتاً آرامی برای استان و سواحل خلیج‌ فارس پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: از امروز تا روز دوشنبه هفته آینده، غبار محلی و در برخی نقاط مه صبحگاهی از پدیده‌های غالب در سطح استان و سواحل خلیج‌ فارس خواهد بود که می‌تواند در برخی ساعات موجب کاهش دید افقی شود.

مساعدی در تشریح پیش‌بینی 24 ساعت آینده وضعیت جوی و دریایی استان بوشهر گفت: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد پیش‌بینی می‌شود. همچنین فردا در برخی نقاط استان، مه صبحگاهی پدیده غالب خواهد بود.

وی افزود: جهت وزش باد غالباً شمال‌غربی تا شمال‌شرقی و در برخی ساعات جنوب‌شرقی است که سرعت آن بین 8 تا 28 کیلومتر در ساعت و گاهی تا 38 کیلومتر در ساعت خواهد بود. در مناطق جنوبی استان بر روی دریا نیز طی امروز سرعت باد 14 تا 38 و گاهی تا 44 کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: ارتفاع موج خلیج‌ فارس در سواحل استان بوشهر بین 30 تا 90 سانتیمتر و گاهی تا 120 سانتیمتر خواهد بود و در مناطق جنوبی 90 تا 150 و در برخی ساعات تا 180 سانتیمتر می‌رسد که از اواخر شب به‌تدریج به 60 تا 120 سانتیمتر کاهش می‌یابد.

مساعدی در پایان با اشاره به وضعیت جزر و مد بندر بوشهر تصریح کرد: فردا در بندر بوشهر زمان جزراول دریا ساعت 01:18 و مد اول ساعت 08:19، جزر دوم دریا ساعت 09:47 و مد دوم ساعت 17:54 خواهد بود.

انتهای پیام/