شناسهٔ خبر: 76942266 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

قول وزیر برای کمک به ارتقای خدمات‌رسانی به زائران در مرز خسروی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ️با اشاره به روابط تاریخی و فرهنگی دو ملت ایران و عراق گفت: به ارتقای خدمات‌رسانی به زائران در مرز خسروی کمک خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبر آنلاین از استان کرمانشاه،  عباس صالحی امروز پنج شنبه در آیین آغاز رسمی ورود و خروج خودروهای سواری و عمومی از پایانه مرزی خسروی با اشاره به اهمیت بازگشایی مرز خسروی و تسهیل سفرهای زیارتی به عراق اشاره کرد و اظهار کرد: روابط دو ملت ایران و عراق ریشه‌ای تاریخی و فرهنگی دارد و مرز خسروی همواره یکی از دروازه‌های مهم تردد زائران به عتبات عالیات بوده است. مرز خسروی علاوه بر تسهیل زیارت، فرصت‌های اقتصادی و فرهنگی جدیدی نیز برای دو کشور فراهم شد.

وی همچنین افزود: در اربعین گذشته بیش از یک میلیون زائر از مرز خسروی عبور کرده‌اند که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این مرز در تسهیل تردد زائران است و امروز خوشحالیم که شرایط امنیتی در عراق بهبود یافته و این امر زمینه‌ساز توسعه روابط دوجانبه و تسهیل سفرهای زیارتی شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: وزارت ارشاد به‌ویژه در حوزه زیارت، با همکاری سایر نهادهای اجرایی، اقدامات مستمری را برای افزایش کیفیت خدمات به زائران انجام خواهد داد.