شناسهٔ خبر: 76941868 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گفت‌وگو|

نماینده مجلس: توهین ترامپ به رهبر انقلاب بیانگر سقوط اخلاقی و سیاسی اوست

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با محکوم کردن اقدامات آمریکا در جهان با بیان اینکه بسیاری از مسائل جهانی امروز نه بر اساس اصول انسانی، بلکه صرفاً با منطق قدرت و منفعت‌طلبی مدیریت می‌شود گفت: توهین به رهبری حکیم و اثرگذار در جهان اسلام، نه نشانه قدرت، بلکه بیانگر سقوط اخلاقی و سیاسی گوینده آن است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

فرهاد بشیری، در گفت‌وگو با میزان، بیان کرد: جریان‌های غربی همواره تلاش کرده‌اند خود را در پوشش شعار‌هایی همچون آزادی، دموکراسی و حقوق بشر معرفی کنند، اما وقایع اخیر به‌ویژه کشتار مردم بی‌دفاع غزه، ماهیت واقعی این ادعا‌ها را برای افکار عمومی جهان آشکار ساخت.

وی افزود: پس از این اتفاقات، بسیاری از انسان‌های آزاده در منطقه و جهان متوجه شدند که این شعار‌ها فاقد پشتوانه واقعی بوده و بیشتر جنبه تبلیغاتی و فریبکارانه دارد. آنچه امروز مشاهده می‌کنیم، فاصله عمیق میان ادعا و عمل مدعیان حقوق بشر است.

بشیری با اشاره به روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا تصریح کرد: با حضور ترامپ، ادبیات و رفتار سیاست خارجی آمریکا بیش از پیش از چارچوب‌های انسانی و اخلاقی خارج شد و شاهد غلبه نگاه معامله‌محور، سودجویانه و مبتنی بر سلطه‌طلبی در روابط بین‌الملل بودیم. بسیاری از مسائل جهانی امروز نه بر اساس اصول انسانی، بلکه صرفاً با منطق قدرت و منفعت‌طلبی مدیریت می‌شود.

عضو کمیسیون اصل نودم مجلس خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی، وظیفه ماست که دشمن را به‌درستی معرفی کرده و چهره واقعی او را بدون روتوش به مردم و افکار عمومی جهان بشناسانیم. دوران ترامپ نشان داد که بسیاری از حقایق، آشکار و شفاف در حال بروز است و دیگر نیازی به پنهان‌کاری وجود ندارد.

وی با محکوم کردن اظهارات و ادبیات توهین‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا علیه مقام معظم رهبری گفت: انسان‌های آزاده و با شخصیت هرگز از ادبیات زشت و زننده استفاده نمی‌کنند. توهین به رهبری حکیم و اثرگذار در جهان اسلام، نه نشانه قدرت، بلکه بیانگر سقوط اخلاقی و سیاسی گوینده آن است.

بشیری ادامه داد: علمای بزرگ و رهبران الهی همواره مورد احترام ملت‌ها بوده‌اند و نظرات و مواضع آنها در تاریخ ثبت می‌شود، اما رفتار و گفتار سردمداران مستکبر، به‌عنوان لکه‌های ننگ در حافظه تاریخی بشریت باقی خواهد ماند.

نماینده مردم پاکدشت تأکید کرد: این‌گونه اقدامات و اظهارات، هرچند ممکن است برای مدتی با هیاهو همراه باشد، اما قطعاً راه به جایی نخواهد برد. همان‌گونه که جنایتکاران تاریخ از جمله هیتلر و دیگر مستبدان به سرانجامی جز شکست نرسیدند، سردمداران امروز استکبار نیز محکوم به شکست هستند.

وی در پایان گفت: این اقدامات از سوی امت اسلامی و ملت‌های آزاده جهان به‌طور قاطع محکوم شده و پیام روشنی دارد؛ اینکه راه ظلم، توهین و جنایت، آینده‌ای نخواهد داشت.

انتهای پیام/