شناسهٔ خبر: 76941323 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

اولین نگاه به بیتلز در سینما؛ تصویر جدید از فیلم چهارگانه سام مندس منتشر شد

برنا- گروه فرهنگ و هنر: نخستین تصاویر فیلم چهارگانه سام مندس درباره بیتلز منتشر شد. برنا- گروه فرهنگ و هنر: نخستین تصاویر فیلم چهارگانه سام مندس درباره بیتلز منتشر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ‌و هنر برنا؛ اولین تصاویر رسمی از فیلم جدید سام مندس با عنوان «بیتلز_ یک رویداد سینمایی چهار فیلمی» منتشر شد؛ مجموعه‌ای که داستان گروه افسانه‌ای بیتلز را از دیدگاه هر یک از اعضا روایت می‌کند.

سام مندس کارگردانی این مجموعه را بر اساس فیلمنامه‌هایی از جز باتروورث، پیتر استراگان و جک ثورن بر عهده دارد.

این پروژه همکاری میان سونی پیکچرز اینترتینمنت و شرکت Neal Street Productions به مدیریت مندس است و تولید آن توسط مندس، پیپا هریس و جولی پاستور از Neal Street همراه با آلکساندرا دربیشایر و با همکاری Apple Corps برای سونی پیکچرز انجام می‌شود.

در این فیلم‌ها، پل مسکال نقش پل مک‌کارتنی، باری کیوگان نقش رینگو استار، جوزف کویین نقش جورج هریسون و هریس دیکینسون نقش جان لنون را ایفا می‌کنند. تصاویر اولین نگاه از طریق کارت‌پستال‌هایی که در مؤسسه هنر‌های نمایشی لیورپول، مؤسسه‌ای که پل مک‌کارتنی یکی از بنیان‌گذاران آن است، توزیع شد، منتشر گردید.

همچنین بازیگران دیگری که در نقش‌های مهم حضور دارند شامل میا مک‌کنا-بروس در نقش مورن استارکی، سیرشه رونان در نقش لیندا مک‌کارتنی، آنا ساوای در نقش یوکو اونو و ایمی لو وود در نقش پتی بوید هستند.

تمامی این فیلم‌ها قرار است در آوریل ۲۰۲۸ با اکران کامل سینمایی منتشر شوند و سونی پیکچرز تامین مالی و توزیع جهانی آنها را بر عهده دارد.

نکته قابل توجه این است که این نخستین بار است که گروه بیتلز و شرکت Apple Corps Ltd. استفاده از زندگی‌نامه اعضای گروه و موسیقی آنها را در فیلم‌های داستانی تایید کرده‌اند.

انتهای پیام/