شناسهٔ خبر: 76941190 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گنبدکاووس اعلام کرد:

برگزاری بیش از 1600 برنامه فرهنگی و اجتماعی در شهرستان گنبدکاووس

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان گنبدکاووس گفت: بیش از یک هزار و 600 برنامه فرهنگی، اجتماعی و هنری در شهرستان گنبدکاووس به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌ الاسلام «مهدی فاطمی‌ منش» در قرارگاه خبری فجر گلستان اظهار کرد: از این تعداد 84 برنامه به صورت شاخص و محوری برگزار می‌شود، برگزاری جشن بزرگ « جوانِ مومنِ انقلابی» در سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) ساعت 19 روز جمعه 10 بهمن ماه در مصلی نمازجمعه این شهر برگزار خواهد شد.
 
به گفته وی؛ کرسی تدبر در قرآن کریم با موضوع جبهه مقاومت و اغتشاشات اخیر در قالب برنامه محوری ( 10 شب در 10 مسجد شیعه و اهل سنت) نیز از دیگر برنامه‌های این ایام بوده که از 12 تا 22 بهمن ماه در سراسر این شهرستان برنامه ریزی شده است.
 
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان گنبدکاووس با یادآوری تقارن جشن های نیمه شعبان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: برنامه احیای شب نیمه شعبان در مسجد عسکریه شهر گنبد کاووس و همچنین مسجد جامع روستای «قوینلی» در 14 بهمن ماه از نماز مغرب و عشا تا اذان صبح انجام خواهد شد.
 
وی افزود: برگزاری جشنواره سرود انقلاب ویژه نوجوانان در 17 بهمن ماه، دعای ندبه اجتماع قلوب در مهدیه این شهرستان در روز جمعه 17 بهمن، برگزاری جشن بزرگ انتظار و پخت و توزیع کیک 50 متری در 15 بهمن مصادف با نیمه شعبان در امامزاده یحیی بن زید (ع) و یادواره شهدای فجرآفرین انقلاب نیز از دیگر برنامه‌های شاخص و محوری این ایام است.
 
انتهای پیام/