شناسهٔ خبر: 76941051 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

دستگیری ۳۹ نفر عامل نزاع خونین در فریمان - اکونیوز

اقتصاد ایران: با تلاش ماموران انتظامی و در یک اقدام ضربتی ۳۹ نفر از عاملان درگیری خونین و نزاع دسته جمعی در یکی از روستاهای شهرستان فریمان شناسایی و دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ جواد سلطانی اظهار کرد: ۳۹ نفر که به علت اختلاف ملکی، عصر پنجشنبه با سلاح سرد به شدت با هم درگیر شده و همدیگر را مجروح کرده بودند شناسایی و دستگیر کردند که از این تعداد هشت نفر زخمی، ۲۷ نفر راهی زندان شده و ۱۲ نفر با قرار وثیقه آزاد شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان فریمان افزود: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی، مبنی بر یک فقره نزاع دسته جمعی با سلاح سرد که موجب ایجاد رعب و وحشت و سلب آسایش عمومی در یکی از روستاهای شهرستان ماموران انتظامی فریمان شده اند به محل اعزام شدند.

وی گفت: بلافاصله با رصد اطلاعاتی و اقدام قاطع پلیس عاملان این درگیری و اخلال در نظم و امنیت روستا با شناسایی و دستگیر شده و برای همه آنان پرونده تخلف تشکیل شده است.

سلطانی اظهار کرد: اخلال در نظم عمومی و ایجاد رعب و وحشت بین مردم خط قرمز پلیس است و پلیس قاطعانه و بدون اغماض با هر گونه اقدامی که مخل امنیت و آرامش مردم شود برخورد خواهد کرد.

برچسب‌ها: