به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیتالله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان روز پنجشنبه در نشست با فرهنگیان استان با موضوع «جهاد تبیین»، با اشاره به اینکه مسئولان کشور در گذشته پای میز مذاکره حاضر شدهاند، به یادآوری جنگ ۱۲ روزه پرداخت و تصریح کرد: اگر آمریکا بخواهد منطق جمهوری اسلامی ایران را بپذیرد، راه مذاکره باز خواهد بود.
بنا بر روایت ایرنا، وی با تاکید بر اینکه شرایط دنیا در برابر یکجانبهگرایی آمریکا تغییر کرده و اتحادهایی نظیر شانگهای، اوراسیا و بریکس جلوی یکتازی آن را گرفتهاند، اظهار کرد: شرایطی که آمریکا برای کشورمان به وجود آورده، با گذشته درخشان ملت ایران و عبور از مقاطع سنگین نظیر ۸ سال دفاع مقدس، با سربلندی رد خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در گلستان همچنین با قدردانی از شجاعت دولت چهاردهم در اجرای طرح کلان اقتصادی و اصلاح ارز ترجیحی، گفت: این قدمی که رئیسجمهور برداشته هرچند مشکلات اقتصادی مردم را دارد، اما یقین دارم خیلی از مشکلات در این حوزه حل خواهد شد.
وی با تاکید بر لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی به نسل جوان، نقش معلمان، دانشگاهیان و روحانیان را در آگاهسازی بسیار اثرگذار دانست و افزود: وظیفه معلمان در حوزه تبیین انقلاب بسیار خطیر است و باید در کنار دانشآموزی به انسانسازی توجه شود تا نسل جوان آگاه در برابر توطئههای دشمنان تربیت شود.
2929