شناسهٔ خبر: 76939995 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار کردستان عنوان کرد

افتتاح ۴۸۴ پروژه عمرانی و اقتصادی استان کردستان در دهه فجر

استاندار کردستان از افتتاح ۴۸۴ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری بیش از ۹۶۰۰ میلیارد تومان در دهه فجر سال جاری در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرش زره‌تن لهونی شامگاه امروز _پنجشنبه نهم بهمن_ در جلسه هماهنگی برگزاری برنامه‌های دهه فجر که در سالن شهدای گمنام برگزار شد، اظهار کرد: پروژه‌های عمرانی قابل افتتاح در دهه فجر امسال ۴۱۴ مورد با اعتباری بیش از ۷ هزار و ۸۳۹ میلیارد تومان است.

وی افزود: در حوزه اقتصادی نیز ۷۰ طرح با اعتبار ۱۷۸۰ میلیارد تومانی در این ایام به بهره‌برداری خواهد رسید که برای ۵۴۰ نفر شغل ایجاد می‌کند.

استاندار کردستان گفت: در این ایام عملیات اجرایی بیش از ۲,۳۰۰ میلیارد تومان پروژه اقتصادی و ۳,۰۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی شروع خواهد شد.

زره‌تن لهونی تصریح کرد: پروژه‌های آماده بهره‌برداری نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌ها، رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال ایفا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: آبرسانی اضطراری به شهر بانه که در کمتر از پنج ماه کلنگ زنی و به بهره برداری رسید در ایام دهه فجر به صورت رسمی با حضور مسئولان ملی افتتاح خواهد شد، گرچه بعد از تکمیل پروژه با توجه به نیاز مردم منتظر مراسم رسمی نشدیم و آبرسانی انجام شد.

استاندار کردستان، پیش‌بینی اجرای ۲۱۰ برنامه در حوزه فرهنگی و آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به شهرستان قروه را از دیگر پروژه‌های قابل کلنگ زنی در این ایام نام برد و پیشاپیش ضمن تبریک فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر، حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را تکمیل کننده زحمات مدیران عنوان کرد.

منسجم‌تر از قبل به استقبال دهه فجر می‌رویم

علی اکبر ورمقانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار نیز در این جلسه اظهار کرد: دهه فجر امسال باید متفاوت از سالیان قبل برگزار شود و مسئولان همگام با مردم پرشورتر از گذشته در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه حضور حداکثری داشته باشند.

وی تاکید کرد: فرمانداران، مدیران دستگاه‌های اجرایی و مسئولان با همکاری اصحاب رسانه، خدمات و دستاوردهای نظام در استان را به خوبی منعکس کنند و پروژه‌های شاخص و آماده بهره‌برداری را تشریح و به اطلاع مردم برسانند.

معاون استاندار کردستان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم در این ایام در حوزه‌های ورزشی، اجتماعی و فرهنگی برنامه‌های خوبی در شهر و روستا با حضور مدیران اجرا شود.

دستگاه‌های اجرایی در برنامه‌های خود، اهداف طرح اقتصادی دولت را برای مردم تبیین کنند

ارسلان ازهاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان در این جلسه با اشاره به اهمیت به پدافند غیر عامل و نیاز استان به تامین روغن خوراکی گفت: یک واحد روغن کشی در راستای تامین امنیت غذایی که جزو سیاست‌های دولت چهاردهم است در ایام دهه فجر در کردستان افتتاح می‌شود.

وی افزود: ۷۰ پروژه نیز در بخش‌های مختلف، کشاورزی صنعت معدن، گردشگری و پارک علم و فناوری در دهه مبارک فجر امسال افتتاح خواهد شد.

معاون اقتصادی استاندار کردستان، تولید شیر خشک صنعتی را از دیگر طرح‌های اقتصادی استان در حوزه خودکفایی برشمرد و گفت: کارهای اجرایی فاز اول این پروژه به پایان رسید و و مقرر شد دهه فجر افتتاح شود.

وی یادآور شد: ایام دهه مبارک فجر فرصت بسیار مناسبی است که تمامی دستگاه‌های اجرایی در برنامه‌های خود، اهداف طرح اقتصادی دولت را برای مردم تبیین کنند.

ازهاری با بیان اینکه تلاش ما کمک به تامین کالاهای اساسی است تا مردم عزیزمان دچار مشکل نشوند، افزود: طرح تامین معیشت و امنیت غذایی مرحله اول آن در کشور و به تبع کردستان اجرا شده و از پانزدهم بهمن مرحله دوم کالا برگ الکترونیکی هم آغاز و پرداخت خواهد شد.

کیومرث حبیبی، معاون عمرانی استاندار نیز بهره‌برداری از ابر پروژه آبرسانی به شهرستان بانه را حاصل تیم فعال مدیریتی استان عنوان کرد و وضعیت عمرانی کردستان در سال جاری را قابل قبول دانست.