شناسهٔ خبر: 76939232 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۹ شرکت هرمی در خراسان رضوی کشف و متلاشی شد

مشهد-ایرنا- رییس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: ۹ باند شرکت‌های هرمی با دستگیری ۱۲۵ متهم از ابتدای سال تاکنون در این استان شناسایی و متلاشی شده است.

صاحب‌خبر -

سرهنگ «نبی اله مرادی» روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر شناسایی و انهدام ۹ باند فعال در زمینه شرکت‌های هرمی تاکنون ۱۲۵ نفر از متهمان دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شده اند که در این خصوص استان خراسان رضوی رتبه دوم در کشور را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: این افراد در تلاش بودند تا از طریق روش‌های فریبکارانه و غیرقانونی مردم ناآگاه را جذب و به عضویت در این شرکت‌ها درآورده و مبالغ زیادی را از آنها اخذ کنند.

رییس پلیس آگاهی خراسان رضوی از تشکیل ۱۸ پرونده در خصوص فعالیت این شرکتها در استان خبر داد و گفت: با افزایش آگاهی مردم و اقدامات موثر پلیس آگاهی در برخورد و مقابله جدی با شرکت‌های هرمی، به دلیل ترس سودجویان از شناسایی و دستگیری در این استان، روند فعالیت آنها نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

سرهنگ مرادی اضافه کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند هرگونه فعالیت اقتصادی که مبتنی بر عضوگیری، وعده سودهای کلان و بدون پشتوانه تولید یا خدمات واقعی باشد، مصداق شرکت هرمی و غیرقانونی است.

وی افزود: دعوت به جلسات مخفیانه، تاکید بر رازداری، پرداخت حق عضویت اولیه، وعده درآمد بدون کار مشخص و تمرکز بر جذب زیرمجموعه از نشانه‌های اصلی این شرکت هاست و مردم باید نسبت به این موارد هوشیار باشند.