شناسهٔ خبر: 76938044 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

۲ فوتی درپی آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز

 فرماندار ساوجبلاغ از وقوع آتش‌سوزی در یک سوله نگهداری مواد پلیمری و رزین به دلیل عدم رعایت شرایط HSE (ایمنی کار) در شهرک صنعتی کاوش خبر داد.  

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

جواد صادقلو، فرماندار ساوجبلاغ با اشاره به وقوع آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز، گفت: این حریق امروز به دلیل قابل اشتعال بودن مواد پلیمری منجر به فوت دو نفر، مجروحیت چهار نفر و خسارت به چهار خودرو و دو سوله همجوار شد.

فرماندار ساوجبلاغ ادامه داد: به محض وقوع حریق، عوامل آتش نشانی در محل حاضر و ضمن اجرای عملیات اطفا به ایمن سازی محل اقدام کردند.

صادقلو افزود: تیم‌های اورژانس، امداد گاز، برق و همکاران انتظامی و پلیس راه به جهت مدیریت میدانی و پیشگیری از گسترش حریق در محل حاضر شدند.  

وی ادامه داد: هم اکنون محل پاکسازی شده و جهت اقدامات تخصصی تحویل عوامل ایمنی کار شهرک صنعتی کاوش شده است.

انتهای پیام/