شناسهٔ خبر: 76937601 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

خوزستان با سه طرح برگزیده به جشنواره سراسری «ایراندخت» راه پیدا کرد

جانشین سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: از میان ۱۲۵ طرح ارسالی به جشنواره طراحی و دوخت جامعه بسیج زنان استان، سه طرح برگزیده برای حضور در جشنواره سراسری «ایراندخت» به تهران ارسال شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، سردار مسعود فلاحی امروز _پنجشنبه نهم بهمن_ در آیین اختتامیه جشنواره شیدخت اظهار کرد: جشنواره طراحی و دوخت جامعه بسیج زنان سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان طی سه ماه برگزاری جلسات تخصصی و بررسی‌های کارشناسی برگزار شد.

وی افزود: این طرح‌ها حاصل فعالیت بانوانی بود که در حوزه بازار، دوخت، طراحی و همچنین پژوهش و مطالعات تخصصی در حوزه پوشش فعالیت داشتند و آثار خود را پس از جمع‌آوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.

جانشین سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان ادامه داد: در مجموع حدود ۱۲۵ طرح به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از بازدید، بازنگری و ارزیابی توسط افراد شاخص و متخصص، در نهایت سه طرح برگزیده برای حضور در جشنواره سراسری «ایراندخت» انتخاب شد.

سردار فلاحی تصریح کرد: جشنواره سراسری ایراندخت در پایان بهمن‌ماه برگزار می‌شود و این سه طرح به نمایندگی از استان خوزستان به تهران ارسال خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت ترویج پوشش اسلامی عنوان کرد: توسعه و تقویت پوشش اسلامی از اهداف اصلی جامعه بسیج زنان است و امیدواریم این طرح‌ها علاوه بر معرفی در جشنواره، به مرحله عرضه در بازار نیز برسند.

جانشین سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود فعالان بازار و تولیدکنندگان نیز نسبت به این طرح‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند تا زمینه استفاده عمومی از آن‌ها در سطح جامعه فراهم شود.