شناسهٔ خبر: 76936632 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

وزیر جهاد کشاورزی در گفت‌و‌گو با آنا:

کمبود روغن برطرف شد/ گزارشی از کمبود مواد غذایی شامل کالابرگ نداریم

نوری قزلجه در پی برخی گزارش‌ها درباره کمبود کالاهای اساسی در فروشگاه‌ها، با رد تداوم این مسئله گفت: کمبودهای مقطعی روزهای ابتدایی اجرای طرح کالابرگ الکترونیک... نوری قزلجه در پی برخی گزارش‌ها درباره کمبود کالاهای اساسی در فروشگاه‌ها، با رد تداوم این مسئله گفت: کمبودهای مقطعی روزهای ابتدایی اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، به‌ویژه در حوزه روغن، به سرعت برطرف شده است.

صاحب‌خبر -

غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، در تشریح آخرین وضعیت تأمین و توزیع کالا‌های اساسی، به‌ویژه روغن خوراکی، با اشاره به برخی گزارش‌ها درباره کمبود مقطعی این کالا در روز‌های ابتدایی اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، اظهار کرد: در ابتدای آغاز این طرح، به دلیل هم‌زمانی اجرای کالابرگ با شروع فرآیند بطری‌گیری روغن بر اساس اوزان مشخص و استاندارد‌های جدید، در برخی فروشگاه‌ها کمبود محدودی مشاهده شد که امری موقتی و کاملاً قابل پیش‌بینی بود.

وی افزود: با هماهنگی‌های انجام‌شده میان وزارت جهاد کشاورزی، واحد‌های تولیدی و شبکه‌های توزیع، محصولات تولیدشده در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بازار و قفسه فروشگاه‌ها منتقل شد و این کمبود جزئی به‌سرعت برطرف گردید.

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر پایداری زنجیره تأمین کالا‌های اساسی تصریح کرد: خوشبختانه طی روز‌های اخیر، هیچ‌گونه گزارشی مبنی بر کمبود اقلام مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی، از جمله روغن و سایر مواد غذایی اساسی، از هیچ نقطه‌ای از کشور به این وزارتخانه واصل نشده است و وضعیت تأمین و توزیع این کالا‌ها در شرایط کاملاً عادی و مطلوب قرار دارد.

نوری قزلجه همچنین خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر بازار و رصد لحظه‌ای فرآیند تولید، توزیع و عرضه کالا‌های اساسی همچنان با جدیت ادامه دارد تا مردم در تأمین نیاز‌های روزمره خود با هیچ‌گونه مشکلی مواجه نشوند و اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی با آرامش و اطمینان کامل پیش برود.

انتهای پیام/