شناسهٔ خبر: 76934610 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی؛

مقامات تل‌آویو اجازه ارسال کمک و خدمات به غزه و کرانه باختری را بدهند

وزرای امور خارجه 9 کشور اروپایی، به علاوه کانادا و ژاپن در بیانیه ای تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، وزرای امور خارجه ۹ کشور اروپایی، به همراه کانادا و ژاپن امروز چهارشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کردند: ما تخریب مقر آنروا (آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد) در شرق قدس توسط اسرائیل را محکوم می‌کنیم. این اقدام نشان دهنده تلاش برای تضعیف کار این نهاد بین المللی است.
 

در بیانیه صادره از سوی وزرای امور خارجه ۹ کشور اروپایی، به علاوه کانادا و ژاپن در این خصوص آمده است: ما از اسرائیل می‌ خواهیم که تخریب‌ ها را متوقف کند و حمایت کامل خود را از ماموریت آنروا مجدداً مورد تأکید قرار دهد.
 

بیانیه وزرای امور خارجه ۹ کشور اروپایی، به علاوه کانادا و ژاپن اضافه می کند: ما نگران اجرای قانون کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) هستیم که هرگونه ارتباط با آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد (آنروا) را ممنوع می‌کند. از مقامات تل‌آویو می‌خواهیم که اجازه ارسال کمک و خدمات به غزه و کرانه باختری را بدهد. حضور سازمان‌ های مردم‌ نهاد برای فعالیت در غزه باید تضمین شده و همه گذرگاه‌ ها نیز برای ارائه خدمات و کمک ها باید بازگشایی شوند.
 

نظامیان صهیونیست صبح روز ۳۰ دی ماه چند ساختمان آنروا در قدس اشغالی را تخریب کردند.
 

ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تعطیلی و تخریب مقرهای آنروا در قدس را یک روز تاریخی توصیف کرده بود.
 

بن گویر هنگام بازدید از مقرهای مورد حمله قرار گرفته در شهر قدس، ادعا کرد: امروز یک روز تاریخی در حاکمیت ما بر قدس است. ما امروز یکی از حامیان تروریسم را از بین بردیم!

انتهای پیام/م.ت/