شناسهٔ خبر: 76934162 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افتتاح 36 پروژه آبرسانی با اعتبار 1378 میلیارد ریال در ایلام

مدیرعامل آبفا ایلام گفت: 36 پروژه آبرسانی با اعتبار 1378 میلیارد ریال در ایلام به مناسبت دهه فجر افتتاح می شود

صاحب‌خبر -

محمد محمدی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در ایلام، از افتتاح و کلنگ‌زنی هم‌زمان 36 پروژه مهم در حوزه تأمین و توزیع آب شرب خبر داد و اظهار داشت: مجموع اعتبار تخصیص‌یافته برای این بسته از طرح‌ها، بالغ بر بیش از 1378 میلیارد ریال است که نشان‌دهنده عزم جدی مجموعه برای رفع چالش‌های آبی منطقه است.

وی افزود: از این تعداد، 14 پروژه به مرحله بهره‌برداری نهایی رسیده و افتتاح خواهد شد و 22 پروژه نیز در قالب کلنگ‌زنی، عملیات اجرایی آن‌ها آغاز می‌شود‌.

مدیرعامل آبفا ایلام در خصوص پروژه‌هایی که در دهه فجر تقدیم مردم می‌شوند، عنوان کرد: پروژه‌های افتتاح‌شده شامل اصلاحات اساسی در شبکه‌های توزیع، حفر، تجهیز و نیرو‌رسانی چاه‌های جدید آب شرب، و همچنین احداث خطوط انتقال و مخازن ذخیره در شهرستان‌های مختلف از جمله ایلام، چرداول، سیروان، دهلران، آبدانان، بدره، دره‌شهر، چوار و مهران است. اجرای این طرح‌ها به شکل مؤثری در افزایش پایدار فشار شبکه، کاهش محسوس قطعی‌ها و ارتقاء چشمگیر کیفیت و کمیت آب شرب مصرفی تأثیرگذار خواهد بود.

محمدی در ادامه به تشریح طرح‌های جدید پرداخت و گفت: در فاز جدید پروژه‌ها، عملیات اجرایی احداث 14 باب مخزن بتنی با ظرفیت جمعی 2200 مترمکعب در دستور کار قرار گرفته است. همچنین، احداث ایستگاه پمپاژ برای تأمین نیاز واحدهای صنعتی در منطقه ملکشاهی و تجهیز چهار حلقه چاه آب شرب در شهرستان‌های چرداول، دهلران و آبدانان آغاز خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، تصریح کرد: شرکت آبفا ایلام، با تأسی از رویکردهای توسعه‌ای دولت سیزدهم، تأمین آب پایدار و مطمئن را به عنوان اولویت راهبردی خود تعریف کرده است. با اجرای این مجموعه از طرح‌ها، بخش قابل توجهی از شهرها و روستاهای استان ایلام از خدمات زیربنایی پایدار آبرسانی برخوردار خواهند شد که این امر گامی مهم در جهت بهبود شاخص‌های توسعه منطقه‌ای است.

انتهای پیام/