شناسهٔ خبر: 76933691 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انصاف نیوز | لینک خبر

علی عالی‌پور چگونه درگذشت؟

صاحب‌خبر -

در حالی که یک رسانه‌ی فارسی‌زبان خارج کشور مدعی مرگ علی عالی‌پور بر اثر شکنجه و در روز ۲۰ دی شده است روایتی دیگر از درگذشت آقای علی‌پور منتشر شده است.

او رئیس هیئت بوکس شهرستان پلدختر بوده است.

خبرگزاری اصولگرای تسنیم نوشت:

ایران اینترنشنال در راستای پروژه کشته‌ سازی خود، خبری جعلی مبنی بر مرگ رئیس هیئت بوکس شهرستان پلدختر بر اثر بازداشت و شکنجه منتشر کرد. این در حالی است که واقعیت ماجرا، روایت دیگری را بیان می‌کند.

علی عالی‌پور رئیس هیئت بوکس شهرستان پلدختر در تاریخ ۲ بهمن‌ ماه سال جاری به علت عارضه قلبی جان به جان‌ آفرین تسلیم کرد و یک روز بعد در شهرستان مذکور، با حضور مدیرکل استان و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان به خاک سپرده شد.

این در حالی است که شبکه تروریستی اینترنشنال با انتشار خبر جعلی، فوت نامبرده را در تاریخ ۲۰ دی ماه ۱۴۰۴ و «یک روز پس از بازداشت» و «شکنجه زندانیان» عنوان کرده و این اتفاق، چیزی جز ادامه جریان‌سازی باطل پروژه کشته‌ سازی این شبکه صهیونیستی نیست.

انتهای پیام

کپی لینکلینک کپی شد