شناسهٔ خبر: 76933245 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

دره خزینه پلدختر در آستانه تبدیل‌شدن به مقصد پربازدید گردشگری جنوب

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ظرفیت بالای دره خزینه بر تسریع مطالعات و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، رضا صالحی‌امیری، امروز _ پنجشنبه نهم بهمن_ در بازدید از دره خزینه پلدختر اظهار کرد: این منطقه از ظرفیت بالایی برای تبدیل‌شدن به یکی از مقاصد پربازدید گردشگری جنوب کشور برخوردار است.

وی با تأکید بر ضرورت انجام مطالعات کارشناسی افزود: هرچه سریع‌تر باید مشاور تخصصی گردشگری برای این مجموعه تعیین شود تا مسیر توسعه آن به‌صورت علمی و هدفمند پیش برود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر لزوم فراهم‌سازی زیرساخت‌های ضروری از جمله راه دسترسی، تأسیسات و امکانات استقرار گردشگران گفت: طراحی بسته جامع گردشگری و معرفی آن به سرمایه‌گذاران، گام مهمی در روند توسعه دره خزینه پلدختر است.

وی با اشاره به نوع سازه‌های مورد نیاز در این منطقه تصریح کرد: توسعه گردشگری در دره خزینه الزاماً به معنای ساخت هتل‌های پنج‌ستاره نیست و می‌توان از سازه‌های سبک و متناسب با محیط طبیعی منطقه استفاده کرد.

به گزارش ایمنا، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پس از ورود به استان، مورد استقبال سید سعید شاهرخی استاندار لرستان و سایر مسئولان قرار گرفت و ادای احترام به مقام شامخ شهدا با حضور در گلزار شهدا و شرکت در جلسه شورای اداری شهرستان پلدختر از برنامه‌های وزیر میراث فرهنگی در این سفر است.

وی پس از بازدید از دره خزینه و تالاب‌های پلدختر با حضور در شهرستان معمولان از غار کوگان دیدن کرده و در نشستی با فعالان فرهنگی و تاریخی منطقه شرکت خواهد کرد.