شناسهٔ خبر: 76931222 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

نتایج کامل شب آخر دور گروهی لیگ‌ قهرمانان‌ اروپا

صاحب‌خبر -
گروه ورزشی: شب آخر از دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا با 18 بازی همزمان پیگیری و نتایج به این صورت شد:
بارسلونابارسلونا4-1کپنهاگنکپنهاگن
بنفیکابنفیکا4-2رئال مادریدرئال مادرید
دورتمونددورتموند0-2اینتراینتر
موناکوموناکو0-0یوونتوسیوونتوس
ناپولیناپولی2-3چلسیچلسی
پاری سن ژرمنپاری سن ژرمن1-1نیوکسلنیوکسل
آژاکسآژاکس1-2المپیاکوسالمپیاکوس
آرسنالآرسنال3-2غیرت قزاقستانغیرت قزاقستان
اتلتیک بیلبائواتلتیک بیلبائو2-3اسپورتینگاسپورتینگ
اتلتیکومادریداتلتیکومادرید1-2بودهبوده
بایرلورکوزنبایرلورکوزن3-0ویارئالویارئال
کلوب بروژکلوب بروژ3-0مارسیمارسی
آینتراخت فرانکفورتآینتراخت فرانکفورت0-2تاتنهامتاتنهام
لیورپوللیورپول6-0قره باغقره باغ
منچسترسیتیمنچسترسیتی2-0گالاتاسرایگالاتاسرای
پافوسپافوس4-1اسلاویا پراگاسلاویا پراگ
پی اس وی آیندهوونپی اس وی آیندهوون1-2بایرن مونیخبایرن مونیخ
سن ژیلواسن ژیلوا1-0آتالانتاآتالانتا
 8تیم اول جدول 36تیمی به طور مستقیم به دور یک شانزدهم نهایی صعود کرده و تیمهای نهم تا بیست و چهارم به دور پلی آف رفته و الباقی تیم‌ها حذف می‌شوند، از نکات قابل توجه حضور تیمهایی چون رئال مادرید،اینتر و پی‌اس‌جی در دور پلی آف میباشد. جدول را مشاهده کنید:

شاگردان هانسی فلیک در چارچوب هفته آخر مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه نوکمپ میزبان کپنهاگن بودند و با اینکه در دقیقه ۴ بازی با یک گل عقب افتادند، اما در ادامه کامبک زدند و به پیروزی ۴-۱ رسیدند.
بازی با برتری کپنهاگن آغاز شد. در دقیقه ۴ بازی پاس زیبای ال‌یونوسی در بین مدافعان بارسلونا به ویکتور داداسون رسید و او با یک ضربه دیدنی و دقیق حساب کار را ۱-۰ کرد.
2352097

در ادامه نیمه اول بارسلونا هر چقدر تلاش کرد نتوانست گل خورده را جبران کند و تیم دانمارکی توانست با مدیریت بازی و مقاومت در خط دفاع، برنده به رختکن برود.

با این حال شروع نیمه دوم مانند نیمه اول با گل همراه بود اما این بار از سمت تیم میزبان. در دقیقه ۴۸ پس از حرکت لامین یامال از سمت راست، او با یک پاس راحت، روبرت لواندوفسکی را در مقابل دروازه صاحب توپ کرد و این بازیکن توپ را به تور دروازه چسباند.
2352098

تنها ۱۲ دقیقه از گل لواندوفسکی گذشته بود که این بار خود یامال در نقش گلزن ظاهر شد. او در لبه محوطه جریمه به توپ رسید و با یک ضربه فنی زیبا توپ را به سمت دروازه فرستاد. توپ در بین راه به مدافع حریف برخورد کرد و به گوشه دروازه رفت تا بازی ۲-۱ شود.
2352100

بارسلونا خیلی زود اختلاف را بیشتر کرد تا خیالش از پیروزی راحت شود. در دقیقه ۶۹ ارسال یامال در مقابل دروازه به لواندوفسکی رسید اما سوزوکی او را سرنگون کرد. داور بلافاصله نقطه پنالتی را نشان داد و رافینیا به راحتی توپ را تبدیل به گل سوم کرد.

گل چهارم هم در لحظات پایانی از راه رسید. در دقیقه ۸۵ مارکوس رشفورد پشت یک ضربه ایستگاهی قرار گرفت و با یک ضربه دیدنی گل چهارم را به شکل زیبایی به ثمر رساند تا بدین ترتیب بارسلونا به پیروزی ۴-۱ برسد.

بارسا با این برد در جدول مسابقات لیگ قهرمانان اروپا ۱۶ امتیازی شد و به‌صورت مستقیم به مرحله یک‌هشتم نهایی صعود کرد.
ورزشگاه دالوژ، در آخرین شب مرحله گروهی لیگ قهرمانان، به صحنه نمایشی بدل شد که بیشتر به یک رویای عجیب شباهت داشت تا فوتبال. بنفیکا ۴ – رئال مادرید ۲؛ نتیجه‌ای که به‌تنهایی شوکه‌کننده است، اما آن‌چه این شب را ماندگار کرد، ثانیه‌های پایانی بود. گلی که توسط یک دروازه‌بان زده شد و از آن جالب‌تر انفجار احساسی ژوزه مورینیو.
تعظیم کورتوا مقابل گلری که مثل یک مهاجم سر زد
بازی به دقیقه ۹۸ رسیده بود. بنفیکا برای صعود مستقیم، برای فرار از قرعه‌های ترسناک، به یک گل دیگر نیاز داشت تا خیالش از کامبک نخوردن راحت شود. همه چشم‌به‌راه سوت پایان بودند که ضربه ایستگاهی آخر، سرنوشت را ورق زد. تصمیمی دیوانه‌وار و در عین حال شاعرانه: آناتولی تروبین، دروازه‌بان اوکراینی بنفیکا، قفس توری را رها کرد و به دل محوطه جریمه رئال زد. ارسال دقیق فردریک آرسنس روی سر او نشست و ضربه‌ای چکشی، محکم و غیرقابل مهار، توپ را به تور دوخت. تیبو کورتوا فقط نگاه کرد؛ مات، ساکت، بی‌پناه. 
2352138

لیسبون منفجر شد. بنفیکا ۴، رئال مادرید ۲.
بازگشت ژوزه‌ای که می‌شناسیم؛ از دالوژ تا خاطره اولدترافورد
اما قاب اصلی شب، نه گل تاریخی تروبین بود و نه بهت مادریدی‌ها. قاب اصلی، ژوزه مورینیو بود. مردی که رئال مادرید را تجربه کرده و یکی از خاص‌ترین مربیان تاریخ رئال بوده است. با گل چهارم، «آقای خاص» به سیم آخر زد. کت‌وشلوار اتوکشیده و موهای نقره‌ای مانع دویدن بی‌امان و خوشحالی عجیب و غریب ژوزه نشد. او با بدنی می‌دوید که انگار ۲۰ سال جوان‌تر شده بود. همان استارت‌هایی که سالها پیش از او سراغ داشتیم، همان دویدن‌های انفجاری کنار خط، همان فریادها. انگار نسخه اولدترافوردی مورینیو دوباره زنده شده باشد، این‌بار در قلب لیسبون.
2352136
مورینیو، در اوج لذتِ شکست دادن تیم سابقش با سناریویی هالیوودی، شادی را با یک توپ‌جمع‌کن تقسیم کرد؛ تصویری ناب از مردی که هنوز هم استاد بی‌رقیب درام است. رسانه‌های اروپایی نوشتند: "رئال مادرید، به خاص‌ترین شکل ممکن، توسط مورینیو مجازات شد."
رئال در شوک، بنفیکا در آغوش بهشت
این برد ۴-۲، بنفیکا را به طبقات بالای جدول پرتاب کرد و رئال مادریدِ پرافتخار را به رده ۹ و جهنم پلی‌آف فرستاد. شبی که با درخشش ستاره‌های رئال آغاز شد، با ۲ اخراجی برای کهکشانی‌ها، آسنسیو و رودریگو، و گل تاریخی یک دروازه‌بان به کابوسی بدل شد که بعید است به این زودی‌ها از ذهن هواداران رئال پاک شود.
شبی که فوتبال، دوباره یادمان آورد چرا هنوز هم غیرقابل پیش‌بینی، بی‌رحم و در عین حال، زیباست.
دورتموند چهارشنبه شب در چارچوب دیدارهای هفته آخر از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک و با حمایت هوادارانش روبروی اینتر به میدان رفت و در نهایت با دو گل برابر این تیم شکست خورد تا هر دو راهی پلی آف مرحله یک هشتم این مسابقات شوند.
بازی در نیمه اول پایاپای پیش رفت. هر دو تیم موقعیت‌هایی برای گلزنی داشتند، هرچند اینتر شوت‌های بیشتری به سمت چارچوب زد اما دورتموند هم یک موقعیت گل بسیار خوب خلق کرد که نتوانست از آن استفاده کند. عملکرد دروازه‌بانان هر دو تیم هم درخشان بود تا بازی بدون گل به اتمام برسد. 
شرایط در نیمه دوم هم تا حدی برابر پیش رفت اما این بار اینتر مالکیت توپ و میدان را بیشتر در اختیار داشت و توانست موقعیت‌های گل بهتری خلق کند. با این حال، تلاش آنها تا دقیقه ۸۰ جواب نداد اما در فاصله ۱۰ دقیقه تا پایان بازی بود که فدریکو دی‌مارکو در محوطه جریمه حریف صاحب توپ شد و توانست گل اول را به ثمر برساند. 
2352105
همین گل باعث شد که شرایط برای دورتموند بسیار سخت و دشوار شود و این بار در دقیقه چهارم وقت‌های تلف شده بود که اندی دیوف توانست توپی که در مقابل دروازه و در محوطه جریمه شلوغ دورتموند به او رسیده بود را به تور دروازه بدوزد و خیال تیمش را از بابت سه امتیاز این بازی راحت کند. 
اینتر با کسب سه امتیاز این بازی در جایگاه دهم جدول رده‌بندی قرار گرفت و سهمیه صعود به پلی آف مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان را کسب کرد و دورتموند هم در رده هفدهم ایستاد تا این تیم هم به پلی آف راه پیدا کند.
چلسی در دیداری جذاب با نتیجه ۳-۲ ناپولی را شکست داد و به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد.
2352110
به گزارش "ورزش سه"، ترکیب جدید چلسی شروع نسبتاً مثبتی در بازی داشت و خیلی زود هم پاداش این آغاز خوب را با یک گل دریافت کرد. خوان ژسوس یک ضربه آزاد را با دست مهار کرد و هرچند گزارشگران این صحنه را یک اتفاق ناخواسته توصیف کردند، اما مدافع ناپولی عملاً دست خود را به سمت توپ حرکت داد تا آن را متوقف کند. از آنجا که این اتفاق داخل محوطه جریمه رخ داد، داور بدون تردید نقطه پنالتی را نشان داد و انزو فرناندز نیز طبق معمول با خونسردی کامل ضربه را در دقیقه ۱۹ به گل تبدیل کرد.
2352111

با این حال، این گل نه‌تنها کمکی به بهبود روند بازی چلسی نکرد، بلکه تا حدی به ضرر آن‌ها تمام شد؛ چرا که ناپولی با استفاده مداوم از ضعف‌های خط دفاعی چلسی واکنش نشان داد. آبی‌ها بارها دچار آشفتگی کامل شدند و خیلی زود مشخص بود که میزبان بالاخره از این وضعیت بهره خواهد برد.

یک حرکت فردی فوق‌العاده از آنتونیو ورگارای جوان که نخستین گل او برای باشگاه در ۲۳ سالگی‌اش بود، بازی را در دقیقه ۳۳ به تساوی کشاند و پس از آن، ساختار چلسی کاملاً از هم پاشیده به نظر می‌رسید. کمی بعد، یک پاس رو به عقب توپ را به راسموس هویلوند رساند تا او از فاصله‌ای نزدیک گل دوم را به ثمر برساند و پیش از پایان نیمه اول، ناپولی را پیش بیندازد.

در آغاز نیمه دوم، کول پالمر وارد زمین شد و حضور او تا حدی باعث آرامش بازی چلسی شد، اما نتوانست آن خلاقیت لازم برای بازگشت واقعی به مسابقه را فراهم کند. چند تعویض دیگر حوالی دقیقه ۶۰ نیز باعث شد تیم به آرایش آشناتری برگردد، اما تأثیر چندانی بر روند کلی بازی نداشت. ناپولی کاملاً راضی بود که نتیجه را مدیریت کند و چلسی عملاً تهدید جدی‌ای ایجاد نمی‌کرد.

تا اینکه ژوائو پدرو در دقیقه ۶۱ ناگهان با شوتی سنگین و از راه دور، توپ را از کنار الکس مرت وارد دروازه کرد؛ گلی که تقریباً از هیچ به ثمر رسید. در آن زمان هنوز نزدیک به ۳۰ دقیقه از بازی باقی مانده بود و هر دو تیم می‌توانستند برای کسب سه امتیاز تلاش کنند؛ چرا که تساوی عملاً برای هیچکدام سودی نداشت. در دقیقه ۸۲ خود ژوائو پدرو با یک حرکت عالی گل سوم را زد تا چلسی کامبک بزند و ۳-۲ جلو بیفتد. 
در ادامه، لوکاکو نیز فرصت طلایی‌ای را پس از یک لحظه غفلت در خط دفاع از دست داد و در نهایت، چلسی توانست نتیجه را حفظ کند و بازی با همان وضعیت به پایان رسید.
در ادامه، لوکاکو نیز فرصت طلایی‌ای را پس از یک لحظه غفلت در خط دفاع از دست داد و در نهایت، چلسی توانست نتیجه را حفظ کند و بازی با همان وضعیت به پایان رسید.
نیوکسل یونایتد با نمایشی درخشان خارج از خانه، مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را در ورزشگاه پارک دو پرنس با نتیجه ۱-۱ متوقف کرد؛ نتیجه‌ای که باعث شد هم نیوکسل و هم پی‌اس‌جی راهی مرحله پلی‌آف این رقابت‌ها شوند.
تیم ادی هاو با این آگاهی به پاریس سفر کرده بودند که یک پیروزی شگفت‌انگیز می‌تواند جایگاه آن‌ها را در جمع هشت تیم برتر جدول مرحله لیگ تضمین کرده و صعود مستقیم به مرحله یک‌هشتم نهایی را به همراه داشته باشد.
با وجود آن‌که نیک پوپ در دقایق ابتدایی ضربه پنالتی عثمان دمبله را مهار کرد، مأموریت نیوکسلِ پر از تغییر چندان ساده به نظر نمی‌رسید؛ به‌ویژه زمانی که ویتینیا در دقیقه هشتم گل نخست بازی را برای پاری‌سن‌ژرمن به ثمر رساند.
2352117

با این حال، واکنش نیوکسل پس از عقب افتادن تحسین‌برانگیز بود و پس از آن‌که جو ویلوک در وقت‌های اضافه نیمه اول با ضربه سر بازی را به تساوی کشاند، این تیم ادی هاو بود که موقعیت‌های بهتری برای کسب هر سه امتیاز داشت اما در نهایت نه نیوکسل و نه پی‌اس‌جی موفق نشدند گل دیگری به ثمر برسانند.
2352118

با وجود آن‌که این دیدار احتمالاً بهترین نمایش خارج از خانه نیوکسل در این فصل به شمار می‌رود، آن‌ها حالا باید برای رسیدن به مرحله یک‌هشتم نهایی، دو بازی اضافه در پلی‌آف انجام دهند؛ سرنوشتی که پاری‌سن‌ژرمن، مدافع عنوان قهرمانی نیز مانند فصل قبل به آن دچار شده است.
بایرن مونیخ چهارشنبه شب در چارچوب دیدارهای هفته آخر از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه خانگی پی‌اس‌وی آیندهوون روبروی این تیم به میدان رفت و در نهایت با نتیجه ۱-۲ برابر این تیم به پیروزی رسید تا به صورت مستقیم راهی مرحله یک هشتم این مسابقات شود.
بایرن در نیمه اول عملکرد خوبی داشت اما آیندهوون هم نشان داد که حریف دست و پا بسته‌ای نیست و هر دو فرصت‌هایی برای گلزنی روی دروازه یکدیگر خلق کردند که هیچ کدام به نتیجه رسید تا نیمه اول بدون گل به پایان برسد و هواداران هر دو تیم منتظر مشخص شدن نتیجه بازی در نیمه دوم باشند. 
بایرن نیمه دوم را بهتر آغاز کرد و جمال موسیالا پس از طی کردن مصدومیت طولانی مدتش موفق شد در دقیقه ۵۸ این بازی و روی پاس گل لنارت کارل دروازه حریف را باز کند تا طلسم گلزنی در این مسابقه را شکسته باشد و اولین گل تیمش را به ثمر برساند. 
2352124
فشار آیندهوون پس از این گل کمی بیشتر شد و آنها در نهایت موفق شدند نتیجه این تلاش را بگیرند و دقیقه ۷۸ بازی را روی پاس گل گوس تیل و توسط اسماعیل سایباری به تساوی بکشانند تا به ادامه این مسیر امیدوار باشند اما در دقیقه ۸۴ این هری کین بود که بار دیگر ناجی بایرن شد و پاس لوییس دیاز را به گل تبدیل کرد. اخراج مائورو جونیور در وقت‌های تلف شده هم کار را برای آیندهوون تمام کرد. 
بایرن با کسب سه امتیاز این بازی توانست جایگاهش را در رتبه دوم جدول رده‌بندی لیگ قهرمانان اروپا محکم کند و به صورت مستقیم راهی مرحله بعدی شود و آیندهوون هم با قرار گرفتن در جایگاه هشتم از حضور در مرحله پلی آف بازماند. 
المپیاکوس پس از پنج نمایش ضعیف در شروع لیگ قهرمانان اروپا که سه شکست و دو تساوی داشت، در دو دیدار پیاپی مقابل غیرت آلماتی قزاقستان و بایر لورکوزن موفق به کسب پیروزی شد که مهدی طارمی در هر دو بازی با یک پاس گل دیدنی و یک گل تماشایی فوق‌العاده کار کرد، اما درخشش او در آخرین بازی مرحله گروهی برابر آژاکس هم ادامه یافت تا بتوانند به دور حذفی صعود کنند.
المپیاکوس در شرایطی از ساعت 23:30 چهارشنبه شب در هشتمین و آخرین مسابقه مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف آژاکس هلند رفت که مهدی طارمی را از ابتدا در ورزشگاه یوهان کرایف آمستردام در زمین داشت و با درخشش او موفق به کسب پیروزی شد.
2352134
این ملی‌پوش ایرانی که پس از پنج بازی پیاپی برای المپیاکوس و درخشش با چهار گل، یک پاس گل و گرفتن یک پنالتی، چهار شبِ قبل در بازی سوپر لیگ یونان برابر وولوس استراحت کرد و به‌طور کامل روی نیمکت نشست، در جدال حساس با آژاکس همراه با ایوب الکعبی در خط حمله قرار گرفت که عملکرد موثرش روی گل اول بازی مشهود بود.
طارمی در نیمه نخست موقعیت خاصی به دست نیاورد و یک شوت او قبل از حرکت به سمت چارچوب دفع شد، اما در نیمه دوم که تیمش شکل هجومی‌تر گرفت، در دقیقه 52 پاس بلند پاناجیوتیس ریتسوس از زمین خودی و در ادامه دفع ناقص مدافع آژاکس را به خوبی کنترل کرد و پس از یک- دو با گلسون مارتینز، با فرار سریع وارد محوطه جریمه شد تا سازنده گل شود.
المپیاکوس با فرار سریع طارمی و حرکت ترکیبی او در این صحنه موقعیت عالی به دست آورد که پاس کات‌بک دیدنی این بازیکن را گلسون مارتینز با شوت زمینی تبدیل به گل کرد تا نتیجه یک بر صفر شود.
آژاکس در دقیقه 69 با پنالتی کسپر دالبرگ به گل تساوی رسید، اما 10 دقیقه بعد دوباره المپیاکوس پیش افتاد و توانست برتری دو بر یک خود را حفظ کند تا سه امتیاز سرنوشت‌ساز برای صعود از دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا به دست بیاورد.
2352137
طارمی که پیش از این در دو بازی لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید و بایر لورکوزن گلزنی کرده و برابر غیرت قزاقستان پاس گل سه امتیازی داده بود، در جدال با آژاکس هم یک گل ساخت تا نقش مهمی در صعودشان داشته باشد.
المپیاکوس با کسب برتری دو بر یک مقابل آژاکس (که مثل آنها در دو بازی قبلی به برتری رسیده بود) و ثبت سومین پیروزی پیاپی در لیگ قهرمانان اروپا، 11 امتیازی شد تا به رتبه هجدهم جدول این رقابت‌ها صعود کند و راهی مرحله یک‌شانزدهم نهایی شود.