شناسهٔ خبر: 76930311 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مکرون: فرانسه به دنبال تحریم های جدید علیه روسیه است

تهران-ایرنا- رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد که این کشور درحال کار بر روی تحریم های جدید علیه روسیه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، امانوئل مکرون روز چهارشنبه در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: فرانسه تا زمانی که روسیه از صلح خودداری می کند، فشار بر این کشور را افزایش خواهد داد. ما در حال کار بر روی تحریم‌های جدید در سطح اروپا هستیم.

رئیس جمهور فرانسه افزود، پاریس همچنین قصد دارد به مقابله با آنچه«ناوگان مخفی» نامیده می‌شود، ادامه دهد.

به گزارش ایرنا، دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد: اروپایی‌ها با خودداری از خرید گاز روسیه، خود را محکوم به وابستگی به آمریکا می‌کنند.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در این خصوص ادامه داد: اروپا با تحریم گاز روسیه فرصت تنوع‌ بخشی به منابع انرژی را از خود سلب می‌ کند. برنامه‌ اتحادیه اروپا برای کنار گذاشتن گاز روسیه برای اروپا مشکل ساز خواهد بود.

برچسب‌ها: