شناسهٔ خبر: 76929876 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ابنا | لینک خبر

آیت‌الله جوادی آملی: اتاق جنگ اصلی دشمن را بشناسیم

حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: باید فهمید که طراحی‌های دشمنان کجا و چگونه برنامه‌ریزی می‌شود. ما باید فراتر از میدان، عمل کنیم و اتاق جنگ اصلی دشمن را ببینیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ سردار احمدرضا رادان، فرمانده نیروی انتظامی کل کشور، صبح امروز چهارشنبه هشتم بهمن ۱۴۰۴ با حضور در بیت حضرت آیت‌الله‌ جوادی آملی با معظم‌له دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، حضرت آیت‌الله‌ جوادی آملی ضمن ادای احترام به مقام والای شهداء و قدردانی از تلاش های نیروهای انتظامی در حفظ امنیت کشور، بر اهمیت «بصیرت» در مواجهه با دشمنان، تاکید کرده و بیان داشتند: امیرالمومنین علی علیه السلام، در یکی از جنگ‌ها می فرماید: «ارمِ ببصرک أقصی القوم»؛ تنها این دشمنی که در مقابل تو ایستاده است را نبین، بلکه نگاهت به اتاق فکر دشمن در دور دستها باشد؛ چشمتان به این باشد که اتاق جنگ کجاست؟ امروز نیز این بیان زنده است، باید فهمید که طراحی‌های دشمنان کجا و چگونه برنامه‌ریزی می‌شود. ما باید فراتر از میدان، عمل کنیم و اتاق جنگ اصلی دشمن را ببینیم.

معظم‌له با تأکید بر عظمت ملت ایران، اظهار داشتند: ملت ایران ملتی بزرگ است، ایران کشوری ریشه‌دار اصیل و پرافتخار است. برخلاف کشوری مانند آمریکا، ایران مملو از هنر، علم، فرهنگ و تمدن است.

این مرجع تقلید همچنین با اشاره به دشمنی صهیونیسم با اسلام، خاطرنشان کردند: اسرائیل دشمن اسلام است و قرآن کریم هیچ قومی را مانند قوم یهود نکوهش نکرده است؛ ﴿لَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَی خَائِنَةٍ مِنْهُمْ﴾. هرچند دشمنان دیگری نیز وجود دارند، اما صهیونیسم در رأس دشمنی با اسلام قرار دارد و لازم است همواره دشمن‌شناسی دقیق مدنظر باشد.

حضرت آیت‌الله‌ جوادی آملی با تأکید بر لزوم هوشیاری دائمی و توکل بر قدرت الهی، بیان داشتند: هیچ ظلمی در نظام هستی پایدار نمی‌ماند، نظام هستی بر این است که ظلم ظالم نبرد راه به جایی، اما این وعده الهی، مسئولیت هوشیاری را از ما برنمی‌دارد و همواره باید دشمن شناس باشیم.

ایشان با هشدار نسبت به «خواب غفلت» به‌ویژه در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی، تصریح کردند: امیرالمومنین در یکی از نامه های خود به سپاهیان می فرماید: «وَ لَا تَذُوقُوا النَّوْمَ إِلَّا غِرَاراً أَوْ مَضْمَضَةً»خواب در چشم شما باید در حد مزمزه باشد، چون دشمن شما بیدار است، لحظه ای غفلت، پیامدهای تلخی را برای همگان به همراه خواهد داشت.

در پایان معظم‌له برای توفیق جامعه، مسئولان و حفظ نظام اسلامی در سایه قرآن و عترت دعا کردند.

..............

پایان پیام