شناسهٔ خبر: 76928352 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

فراخوان ثبت‌نام ناشران در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

فراخوان ثبت‌نام ناشران برای حضور در بخش فروش متمرکز سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اعلام شد و ناشران از هشتم تا چهاردهم بهمن (۱۴۰۴) فرصت ثبت‌نام دارند. فراخوان ثبت‌نام ناشران برای حضور در بخش فروش متمرکز سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اعلام شد و ناشران از هشتم تا چهاردهم بهمن (۱۴۰۴) فرصت ثبت‌نام دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ۲ تا ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ همزمان با ماه مبارک رمضان در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

بخش فروش آثار مکتوب در این دوره نمایشگاه به شیوه متمرکز و بدون حضور مستقیم ناشران برگزار می‌شود.

از تمامی ناشرانی که آثار و تولیدات قابل توجهی با موضوعات علوم قرآنی و سیره اهل بیت (ع)، دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در رده‌های سنی بزرگسالان و کودک و نوجوان دارند و مایل به حضور در این رویداد بزرگ فرهنگی هستند، دعوت می‌شود از هشتم تا چهاردهم بهمن‌ماه ۱۴۰۴ برای ثبت‌نام اولیه به نشانی سایت ثبت‌نام نمایشگاه‌های کتاب مراجعه کنند.

انتهای پیام/