سهیل توکلی در گفت وگو با ایسنا از شناسایی ۲۴۵۴ فقره تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در استان گیلان در ۱۰ ماهه سال جاری خبر داد و اظهار کرد: این تغییر کاربری های غیرمجاز در قالب ۲۷۴۳ قطعه زمین اعم از زراعی و باغی است.
وی مساحت تغییر کاربری های غیرمجاز شناساییشده را ۹۱.۵ دانست و افزود: شهرستان های رشت، ماسال و آستارا به ترتیب با ۵۱۹، ۲۱۳ و ۱۹۸ فقره دارای بیشترین شناسایی تغییر کاربری غیرمجاز بودند.
به گفته مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، طی مدت مذکور، ۱۴۲ فقره اجرای احکام قطعی قلع و قمع ماده ۳ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها به مساحت ۲.۵ هکتار در ۱۳ شهرستان انجام شد.
توکلی با اشاره به انجام ۳۶۶ فقره اجرای تبصره یک ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها در ۳۹۳ قطعه زمین به مساحت ۱۳.۳ هکتار، تصریح کرد: ۴۱۰ فقره اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها نیز انجام و از تغییر کاربری ۶ هکتار از اراضی کشاورزی در ۴۱۶ قطعه زمین جلوگیری شد.
وی با اشاره به نقش کلیدی کشاورزان در حفظ اراضی کشاورزی به عنوان پیش نیاز امنیت غذایی، از آحاد مردم به ویژه کشاورزان خواست با مشارکت و همکاری بیشتر، مانع تغییر کاربری غیرمجاز اراضی شوند و تخلفات را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش دهند.
انتهای پیام