شناسهٔ خبر: 76926833 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صراط‌نیوز | لینک خبر

منبع ایرانی: دفاع قاطعانه در راس اولویت‌های ماست

یک منبع ایرانی به شبکه المیادین گفت با توجه به آرایش جنگی دشمن مذاکره اولویت نیست، بلکه دفاع قاطعانه اولویت اصلی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش صراط به نقل از ایسنا، در سایه تهدیدات آمریکا درباره حمله به ایران یک منبع ایرانی به شبکه المیادین گفت: با توجه به آرایش نظامی دشمن مذاکره اولویت ما نیست، بلکه دفاع قاطعانه در راس اولویت‌ها است. ما آمادگی دفاعی خود را در مقابله با آرایش نظامی آمریکا به بالاترین سطح افزایش خواهیم داد.

این منبع گفت: اگر آمریکایی‌ها خواهان مذاکرات بدون مشخص کردن نتایج آن از قبل باشند، ایران این مذاکرات را قبول خواهد کرد. ما احتمال جنگ را جدی می‌گیریم و نمی‌توانیم سرگرم پیام‌های آمریکا باشیم.

این منبع گفت: از هر پایگاه یا نقطه‌ای که عملیات هوایی علیه ما صورت بگیرد همان جا را هدف قرار خواهیم داد. آمریکا نمی‌تواند از طریق آرایش نظامی ما را مجبور به مذاکره کند. اقدام نظامی برای آمریکا گزینه راحتی نیست چرا که می‌دانند پاسخ ایران مناسب خواهد بود و صرفا یک پاسخ متناسب نخواهد بود. پاسخ ما به گونه‌ای طراحی شده که آنها حتی به فکر انجام حملات محدود دوباره نیفتند.