شناسهٔ خبر: 76926393 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

درآمد ۶۰۰ میلیارد ریالی از مزرعه نوآورانه دانشگاه آزاد ورامین؛ الگوی موفق تولید پروتئین سالم حیوانی

رئیس دانشگاه آزاد واحد ورامین-پیشوا گفت: مزرعه پرورش گوساله پرواری با ظرفیت یک هزار رأس و پرورش گوسفند و ظرفیت ۳۰۰ رأس با رویکرد علمی فعال شده و در فاز نخست... رئیس دانشگاه آزاد واحد ورامین-پیشوا گفت: مزرعه پرورش گوساله پرواری با ظرفیت یک هزار رأس و پرورش گوسفند و ظرفیت ۳۰۰ رأس با رویکرد علمی فعال شده و در فاز نخست نسبت به شروع و خاتمه اتمام فعالیت پروار با ظرفیت ۳۵۰ رأس گوساله و ۳۰۰ رأس گوسفند نژاد رومن اقدام و درآمد سود بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال درآمد داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آنا، کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد واحد ورامین-پیشوا در نشست تخصصی هیئت‌های عامل کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ضمن تأکید بر اجرای طرح‌های نوین و درآمدزایی به تشریح فعالیت‌های گسترده و متنوع این واحد در حوزه کشاورزی و دامی ذیل سرای فناوری‌های نوین در تولید پروتئین سالم حیوانی پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: مزرعه پرورش گوساله پرواری با ظرفیت یک هزار رأس و پرورش گوسفند با ظرفیت ۳۰۰ رأس با رویکرد علمی فعال شده و در فاز اول نسبت به شروع و خاتمه اتمام فعالیت پروار با ظرفیت ۳۵۰ رأس گوساله و ۳۰۰ رأس گوسفند نژاد رومن اقدام و درآمد سود بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال درآمد داشته و سود حاصله، علاوه بر تأمین نیاز پروتئینی کارکنان و استادان واحد‌های دانشگاهی استان تهران است.

رئیس دانشگاه آزاد واحد ورامین - پیشوا یادآور شد: فعالیت‌های مشابهی در حوزه پرورش ماهی با ظرفیت ۱۲ هزار قطعه و پرورش مرغ با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه با تکیه بر فعال شدن عرصه‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه‌های کشاورزی که هدف اصلی فعالیت‌های سرای نوآوری ذیل مدیریت عامل کشاورزی است، در این دانشگاه فعال است. 

پهلوان افشاری ابراز امیدواری کرد که به‌زودی گلخانه مدرن پرورش گل و گیاهان زینتی به عنوان زیرساخت اصلی عرصه آموزش مهارتی در سطح استان تهران براساس بخشنامه اخیر معاونت مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی تجهیز و راه‌اندازی می‌شود.

انتهای پیام/