شناسهٔ خبر: 76925372 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

فوت دو مقنی جوان در محمدآباد یزد

دو مقنی جوان در جریان حفاری یک چاه در محدوده محمدآباد یزد، بر اثر استنشاق گازهای سمی ناشی از برخورد با چاه فاضلاب، جان خود را از دست دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش  ایلنا از یزد، بر اساس گزارش‌های اولیه، دو مقنی در حال حفر چاهی در منطقه‌ای در غرب شهر یزد بودند که ناگهان با یک چاه فاضلاب قدیمی برخورد می‌کنند و شدت گازهای متصاعد شده از چاه فاضلاب، باعث بیهوشی یکی از مقنی‌ها می‌شود.

مقنی دوم که شاهد این ماجرا بوده، به قصد کمک و نجات همکار خود، وارد چاه می‌شود، اما متأسفانه هر دو نفر به دلیل استنشاق حجم بالای گازهای سمی، در اعماق چاه دچار گازگرفتگی شدید شده و جان می‌بازند.

پس از اطلاع از وقوع حادثه، بلافاصله ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد در جریان قرار گرفته و ۴ دستگاه خودروی عملیاتی به همراه ۱۲ نفر از نیروهای آتش‌نشان و امدادگر ماهر از ایستگاه‌های ۵ و ۲ به محل حادثه اعزام می‌شوند. نیروهای امدادی پس از رسیدن به محل، ضمن برقراری ایمنی منطقه و جلوگیری از بروز حوادث احتمالی دیگر، عملیات تخصصی خارج کردن پیکر جان‌باختگان از داخل چاه را آغاز کردند.

پس از تلاش چند ساعته، پیکر بی‌جان هر دو مقنی با موفقیت از عمق چاه خارج و تحویل عوامل اورژانس حاضر در صحنه حادثه داده شد.

این حادثه ناگوار، بار دیگر اهمیت رعایت پروتکل‌های ایمنی در مشاغل حساس و پرخطر، به‌ویژه در حوزه حفاری چاه را به مسئولان و کارگران یادآوری می‌کند. 

انتهای پیام/