شناسهٔ خبر: 76924882 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مشکل تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد ماکو در ملاقات مردمی رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی بررسی شد

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی در دیدار مردمی با اعضای اتحادیه نمایشگاه‌داران، مسائل و دغدغه‌های مربوط به تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد ماکو را بررسی و بر پیگیری قضایی برای رفع این مشکل تأکید کرد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در راستای رسیدگی به مشکل اتحادیه نمایشگاه داران و واحد‌های صنفی در خصوص تردد خودرو‌های پلاک‌های منطقه آزاد در ملاقات‌های مردمی با اعضای این اتحادیه و جمعی از نمایشگاه داران دیدار و پای صحبت‌های آنها نشست.

عتباتی در این خصوص گفت: تردد خودرو‌های منطقه آزاد ماکو در خارج از محدوده قانونی تعیین شده بدون اخذ مجوز مرخصی مجاز نیست و ممانعت از تردد و خرید و فروش این خودرو‌ها خارج از منطقه آزاد به منظور پیشگیری از جرایم کلاهبرداری و متضرر شدن مردم و صیانت از اموال شهروندان و تولید پرونده برای دادگستری است.

عتباتی ادامه داد: دستگاه قضایی استان یکی از مجموعه‌هایی است که پیگیر رفع مشکل تردد خودرو‌های پلاک منطقه آزاد ماکو می‌باشد و مجدداً نیز دغدغه‌هایی که امروز مطرح شد به مراجع مربوطه منعکس و پیگیری خواهد شد.

اتحادیه نمایشگاه داران نیز در این نشست با تقدیر از پیگیری‌های رئیس کل دادگستری استان از ایشان خواستند که مجدداً مساعدت خود را برای رفع این مشکل کنند.

انتهای پیام/