به گزارش ایرنا از روابط عمومی خانه سینما، مجید علی اسلام از پیشکسوتان طراحی صحنه و لباس شب گذشته (سهشنبه هفتم بهمن ماه) بر اثر سکته قلبی درگذشت.
مراسم خاکسپاری آن مرحوم فردا (پنجشنبه ۹ بهمن) ساعت ۱۰:۳۰ صبح در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) و مراسم یادبود روز جمعه (۱۰ بهمن ماه) ساعت ۱۹:۴۵ در مسجد جامع شهرک غرب برگزار میشود.
خانه سینما درگذشت این هنرمند عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون را به جامعه هنری تسلیت گفته و برای خانواده آن عزیز از دست رفته و بازماندگان آرزوی صبر و آرامش دارد.
وی در کارنامه کاری خود طراحی صحنه و لباس آثاری همچون غریزه، خروج، درخونگاه، عطرداغ، یادم تو را فراموش، بدون اجازه، رهاتر از دریا و پرنده باز را برعهده داشته است.
«علی اسلام» همچنین در نمایشهایی همچون دایره گچی قفقازی، شبیه زندگی، هفت خفتگان، آنسوی آیینه، مفر، سه خواهر نیز به عنوان مدیر صحنه حضور داشته است.