شناسهٔ خبر: 76921422 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

توهین ترامپ به معترضان

رئیس‌جمهور آمریکا در توهینی بی‌سابقه، معترضان به سیاست‌های خود را مزدورانی احمق خواند که اجیر شده‌اند.

صاحب‌خبر -

 دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در جریان سفر به آیووا، با لحنی تند معترضان علیه خود را مورد انتقاد قرار داد و آنها را یاغی‌های اجیر شده و احمق توصیف کرد.

دفتر مطبوعاتی کاخ سفید به نقل از رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: «شما می‌دانید که آنها آشوبگران مزدور هستند. در واقع، در برخی موارد، آنها شورشیان مزدور هستند.» این دفتر خاطرنشان کرد که ترامپ همچنین معترضان را احمق و دیوانه توصیف کرده است.

شایان ذکر است که مینیاپولیس شاهد تنش و اعتراضات قابل توجهی است، زیرا این شهر صبح شنبه شاهد یک حادثه تیراندازی در جریان یک عملیات اجرای قانون مهاجرت بود، زمانی که یک افسر گشت مرزی، الکس پریتی، ۳۷ ساله، ساکن مینیاپولیس و پرستار بخش مراقبت‌های ویژه امور کهنه سربازان را به ضرب گلوله کشت. مقامات دولت ترامپ سپس مدعی شدند که پریتی به یک تپانچه و دو خشاب مهمات مسلح بوده است.

حدود دو هفته قبل، این شهر شاهد کشته شدن زنی بود که در حال رانندگی بود و پس از تیراندازی یک مأمور امنیتی فدرال، در جریان آنچه واشنگتن آن را یک کمپین امنیتی در مینیاپولیس توصیف کرد، کشته شد که خشم عمومی را برانگیخت.