به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی در جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با تأکید بر رویکرد حمایتی مدیریت استان از واحدهای تولیدی و صنعتی، گفت: بازدید از شرکت هایی که بدون مشکل در حال فعالیت هستند، در واقع قدردانی از واحدهای موفق و الگوسازی در حوزههایی همچون پرداخت منظم حقوق کارکنان و کارگران است و دستگاه هایی مانند تأمین اجتماعی نیز باید به این موضوع با نگاه مثبت بنگرند.
وی با اشاره به شرایط ناترازی های موجود در بخش های انرژی، افزود: در چنین شرایطی همه دستگاه ها موظف هستند تلاش کنند کمترین محدودیت ها به واحدهای تولیدی و صنعتی تحمیل شود تا روند تولید و اشتغال دچار اختلال نشود.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به مصوبه دولت در حمایت از صنایع، خاطرنشان کرد: بانکها باید در چارچوب این مصوبات، حمایت های خود از واحدهای تولیدی را افزایش داده و همراهی لازم را در تأمین سرمایه در گردش و رفع مشکلات مالی واحدها داشته باشند.
سرمست همچنین بر لزوم توجه ویژه به صنعت کفش استان تأکید کرد و گفت: تشکیل کارگروه تخصصی کفش ضروری است و تمامی مسائل و مشکلات صنف کفش باید به صورت متمرکز در این کارگروه بررسی و تصمیم گیری شود.
وی در ادامه خواستار برنامه ریزی برای توسعه آموزش های مهارتی شد و افزود: تأسیس و تجهیز هنرستان جوار صنعت در حوزه کفش باید در دستور کار سازمان آموزش فنی و حرفهای و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قرار گیرد تا نیروی انسانی ماهر متناسب با نیاز این صنعت تربیت شود.
استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر حمایت از تولیدات بومی تصریح کرد: سیاست کلی مدیریت استان بر این اساس است که در شرایط برابر، اولویت خرید واحدهای صنعتی و تولیدی از داخل استان انجام گیرد تا زنجیره تولید و اشتغال در استان تقویت شود.
سرمست همچنین به مصوبه مهم دولت در خصوص تفویض اختیارات به استان های مرزی در زمینه واردات کالاهای اساسی و نهاده های دامی اشاره کرد و گفت: با توجه به این مصوبه، لازم است تمهیدات و پیشبینی های لازم برای بهره برداری مطلوب از این ظرفیت انجام شود.
وی با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان و عید نوروز و افزایش تقاضا برای مرغ و تخم مرغ، افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان موظف است پیشبینیهای لازم برای افزایش جوجهریزی در واحدهای مرغداری را انجام دهد تا بازار استان همزمان از طریق تولید داخل و واردات، به شکل مناسب پشتیبانی شود.
استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: در جریان این برنامه از سه واحد تولیدی بازدید به عمل آمد و همچنین پرونده ۱۳ واحد تولیدی دیگر در حوزههایی همچون تسهیلات بانکی، تقسیط بدهی، شهرکهای صنعتی، بیمه و محیط زیست بررسی و تصمیمات لازم برای رفع موانع تولید اتخاذ شد.
انتهای پیام