شناسهٔ خبر: 76920177 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

جلسه اضطراری چارچوب هماهنگی در عراق پس از هشدار ترامپ درباره نخست‌وزیری نوری المالکی

یک منبع در چارچوب هماهنگی شیعیان در عراق گزارش داد که رهبری این چارچوب، اعضای خود را به جلسه اضطراری در دفتر نوری المالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون، عصر چهارشنبه فراخوانده است.

صاحب‌خبر -
جلسه اضطراری چارچوب هماهنگی در عراق پس از هشدار ترامپ درباره نخست‌وزیری نوری المالکی
کد خبر: 758403
|
۱۴۰۴/۱۱/۰۸ ۱۱:۰۶:۴۰

به گفته این منبع، هدف از این جلسه «بحث در مورد موضع اخیر واشنگتن در مورد روند سیاسی در عراق» علاوه بر بحث در مورد انتخابات ریاست جمهوری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روسیا الیوم، این اقدام پس از پستی از «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در پلتفرم اجتماعی حقیقت، صورت گرفت که در آن او با اشاره به دوره قبلی تصدی المالکی، نسبت به بازگشتش به نخست وزیری هشدار داد و تهدید کرد که در صورت انتخاب او، کمک‌های ایالات متحده به عراق را متوقف خواهد کرد.

نام المالکی در بحبوحه اختلافات سیاسی داخلی برای سومین دوره مطرح می‌شود.

این نامزدی باعث ایجاد تردیدهایی از سوی برخی نیروهای سیاسی سنی شده است، در حالی که ائتلاف دولت قانون می‌گوید که نامزدی المالکی از «اجماع» و «پذیرش ملی» برخوردار است.

برچسب‌ها: