شناسهٔ خبر: 76919490 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: سنا | لینک خبر

مدیرعامل تامین سرمایه کیمیا در گفت‌وگو با «سنا»

بازار سرمایه در مقطع کنونی گران نیست و از ارزندگی لازم برخوردار است/ عملکرد صندوق‌های حمایتی در روزهای اخیر مثبت بوده است/ حمایت‌ها باعث افزایش فعالان بازار شده است/ بازار با کاهش ریسک‌ مسیر طبیعی خود را دنبال می‌کند

مدیرعامل تأمین سرمایه کیمیا با اشاره به ارزندگی بازار سهام، عملکرد صندوق‌های حمایتی را مثبت ارزیابی کرد و گفت:« بازار سرمایه در شرایط کنونی از نظر بنیادی و ارزندگی مناسب است.» حامد فلاح جوشقانی تاکید کرد: «ورود و تزریق نقدینگی توسط صندوق‌های حمایتی باعث می‌شود فعالان بازار اطمینان یابند که مورد توجه و حمایت قرار دارند.»

صاحب‌خبر -

حامد فلاح جوشقانی در گفت‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، با اشاره به کاهش و جمع‌آوری صفوف فروش در بازار سهام طی روز جاری، عملکرد صندوق‌های حمایتی، به‌ویژه صندوق توسعه بازار، را مثبت ارزیابی کرد و گفت: «عملکرد و تزریق نقدینگی صندوق‌های حمایتی به بازار از ابتدای هفته تاکنون مطلوب بوده است. بازار سرمایه در مقطع کنونی گران نیست و از ارزندگی لازم برخوردار است. ورود و حمایت این صندوق‌ها باعث می‌شود فعالان بازار اطمینان یابند که مورد توجه و حمایت قرار دارند.»

مدیرعامل تأمین سرمایه کیمیا ضمن تاکید بر ارزندگی بازار سرمایه افزود: «بازار از منظر بنیادی و ارزندگی در وضعیت مناسبی قرار دارد. صفوف فروش روزهای گذشته عمدتاً ناشی از افزایش ریسک‌های سیاسی بود که با کاهش این ریسک‌ها، بازار بار دیگر مسیر طبیعی خود را دنبال می‌کند.»

فلاح جوشقانی در پایان با توصیه به سرمایه‌گذاران تاکید کرد: «در شرایط کنونی، برای مدیریت ریسک، سرمایه‌گذاران باید به سمت تشکیل پرتفوی متنوع حرکت کنند. بازار سرمایه از نظر ارزش ذاتی بسیار ارزنده است و پس از فروکش کردن ریسک‌های سیاسی، روند طبیعی خود را ادامه خواهد داد.»