شناسهٔ خبر: 76918138 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

حمایت 13 همتی از بازار سرمایه در 4 روز

داده‌های آماری نشان می‌دهد در 4 روز سپری شده از هفته جاری، مجموع خریدهای حمایتی به مرز 13 همت رسیده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در پی نزول بازار سرمایه، صندوق‌های حمایتی مطابق با ضوابط و وظایف تعریف شده، بار دیگر وارد عمل شدند تا حمایت‌های لازم را از بازار به عمل آورند.

در کنار اقدامات این صندوق‌ها، حقوقی‌ها نیز با ایفای نقشی فعال و اثرگذار، به تقویت جریان نقدینگی در بازار سهام کمک کردند.

طبق مستندات آماری تنها در بازه زمانی چهارم تا هفتم بهمن‌ 1404، مجموع خرید صندوق‌های حمایتی و حقوقی‌ها به 12.8 همت رسید.

مجموع خرید صندوق‌های حمایتی و حقوقی‌ها در طول مبادلات روز سه‌شنبه 7 بهمن 1404 نیز به میزان 2.8 همت بوده است.

البته روند حمایت‌ها از بازار تنها به مقطع فعلی محدود نمی‌شود، چنان‌که صندوق‌های حمایتی در طول سال جاری و در مقاطعی هم‌چون جنگ 12 روزه،ا فعالیت مستمری در بازار داشته‌اند.

آمارها نشان می‌دهد مجموع خریدهای صندوق توسعه بازار، «به تنهایی»، در 10 ماه سپری شده از سال جاری بیش از 131 همت بوده است.

انتهای پیام/