شناسهٔ خبر: 76918122 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تشریح برنامه‌های فدراسیون ووشو؛

صدیقی: تلاش‌مان اعزام تیم کامل به جهانی جوانان است/ ورزش موجب غرور ملی می‌شود

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون ووشو گفت: با وجود مشکلات و افزایش هزینه‌های اعزام‌های بین‌المللی، تلاش‌مان این است تا تیم کاملی رابه جهانی جوانان ببریم.

صاحب‌خبر -

امیر صدیقی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا و به تشریح برگزاری لیگ‌های برتر ووشو و شرایط تیم‌های ملی پرداخت و اظهار کرد: سال بسیار شلوغی از لحاظ حجم مسابقات داشتیم. با توجه به رویدادهای بین‌المللی، دو مرتبه مسابقات قهرمانی کشور در تمامی رده‌های سنی داشتیم. مسابقات جهانی بزرگسالان اردیبهشت و جوانان آسیا تیرماه برگزار شد، که قبل از آن قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی) را برگزار کردیم. آذرماه دوباره کشوری جوانان را به میزبانی آذربایجان شرقی داشتیم و چند روز دیگر قهرمانی کشور بزرگسالان در مشهد انجام می‌پذیرد.

وی افزود: مسابقات کشوری به دلیل در پیش بودن بازی‌های آسیایی ناگویا و مسابقات جهانی جوانان چین برگزار شده و می‌شود.

صدیقی در خصوص برگزاری لیگ‌های ووشو در دو بخش زنان و مردان، بیان کرد: حضور ووشوکاران در اردوهای ملی و مسابقات برون مرزی شرایط را به گونه‌ای رقم زد که از ابتدا به خواسته تیم‌ها، به گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم تا لیگ‌ها منسجم‌تر انجام شود. لیگ جوانان آبان‌ برگزار شد و بزرگسالان هم از ابتدا بنا بود دی‌ماه برگزار شود.

رئیس فدراسیون ووشو ادامه داد: لیگ‌های امسال پرشور بود و مورد استقبال ورزشکاران و تیم‌ها قرار گرفت. هرچند فشرده بود، اما از نظر فنی بار مثبتی داشت و ووشوکاران در شرایط خوبی قرار گرفتند تا از چند روز دیگر با آمادگی بیشتری در قهرمانی کشور به میدان بروند. تقریبا تمام ملی‌پوشان در لیگ حضور داشتند و در نهایت دانشگاه آزاد در دو دو بخش مردان و زنان قهرمان شد.

وی گفت: در حال حاضر تیم‌های دختران و پسران جوانان در مرحله سوم اردوهای آماده‌سازی هستند و تمرینات تا اوایل فروردین‌ماه ادامه دارد تا این تیم‌ها راهی جوانان چین شوند.

صدیقی: تلاش‌مان اعزام تیم کامل به جهانی جوانان است/ ورزش موجب غرور ملی می‌شود

صدیقی ادامه داد: مسابقات انتخابی درون اردویی تیم ملی بزرگسالان هم فروردین‌ماه استارت می‌خورد و اردوها تا اعزام به بازی‌های آسیایی ناگویا ادامه می‌یابد.

رئیس فدراسیون ووشو در خصوص اینکه رشته فوق کاروان پرتعدادی برای حضور در جهانی جوانان چین دارد که تامین منابع مالی آن دشوار خواهد بود، توضیح داد: همیشه فدراسیون ووشو دغدغه اعزام کیفی را داشته و با وجود شرایطی که داریم و اهمیت رده‌های سنی برای ما، سعی می‌کنیم تیم کاملی را ببریم. ۱۴ ورزشکار در تالو و ۱۱ نفر در ساندا داریم که مجموعا ۲۵ ووشوکار دختر و پسر اعزامی داریم.

وی بیان کرد: اکنون دغدغه فدراسیون ووشو و بقیه فدراسیون‌ها موضوع تامین ارز برای اعزام‌های برون مرزی است. تغییر در سیاست‌ها و عدم وجود ارز ترجیحی موجب شده فدراسیون‌ها با قیمت بالا و ارز آزاد تهیه کنند. این مساله هزینه‌ها را بالا برده و تاثیر مهمی روی قیمت پروازهای بین‌المللی نیز دارد. اکنون یک اعزام، تقریبا دو برابر قبل شده است. به خصوص اینکه در ماه‌های پایانی سال هستیم و کار بسیار سخت‌تر است.

صدیقی گفت: امیدوارم با پیگیری‌هایی که صورت می‌گیرد، شرایطی برای ورزش ایجاد شود که سال آینده اعتبارات بیشتر شود و بهتر است بودجه ورزش در سال آتی دو برابر امسال باشد. با توجه به رویدادهای مهمی چون بازی‌های آسیایی ناگویا، انتخابی المپیک، المپیک جوانان، بازی‌های ایندور گیمز و بازی‌های ساحلی، فکر می‌کنم چانه اعتبارات از سوی دولت مردان و مجلس باید بزرگ‌تر از قبل دیده شود. ورزش باعث افتخارآفرینی و غرور ملی می‌شود و مردم ورزش دوست دارند و ما هم باید بتوانیم از پس این انتظارات برآییم.