شناسهٔ خبر: 76914465 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

واگذاری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های کلان آبرسانی در لرستا... -

اقتصاد ایران: ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از اجرای ۲۹ طرح و ۵۴ پروژه عمرانی با اعتبار مصوب بیش از هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان خبر داد.

صاحب‌خبر -

داریوش حسن نژاد، اظهار کرد: در سال جاری، شرکت آب منطقه‌ای لرستان مجری ۲۹ طرح و ۵۴ پروژه عمرانی با اعتبار مصوب بالغ بر ۱۳۰۱ میلیارد تومان و تخصیص اعتبار ۶۹۷ میلیارد تومان است که تمامی این طرح‌ها و پروژه‌ها دارای پیمانکار بوده و در حال حاضر فعالند.

وی از واگذاری و شروع مجدد عملیات اجرایی چند پروژه مهم در ماه جاری خبر داد و افزود: سد زیبا محمد که چند سالی متوقف بود، با انعقاد قراردادی به ارزش ۸۵۸ میلیارد تومان به پیمانکار واگذار شد و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان همچنین از تکمیل کارهای باقیمانده سد آبسرده با اعتبار هزار و ۹۸۷ میلیارد تومان و واگذاری آن به پیمانکار جدید خبر داد.

حسن‌نژاد به واگذاری پنج پروژه دیگر در ماه گذشته اشاره کرد و گفت: ایستگاه پمپاژ واشیان در پلدختر با اعتبار ۸۱ میلیارد تومان، برق رسانی به ایستگاه پمپاژ جایدر شهرستان پلدختر با اعتبار ۵۲ میلیارد تومان و ایستگاه پمپاژ انوج در الیگودرز با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان، از جمله این پروژه‌ها هستند که مجموع ارزش این پنج قرارداد حدود سه همت میباشد و عملیات اجرایی آنها بزودی آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای لرستان روز سه‌شنبه ۷ بهمن، وی از آمادگی برای بهره‌برداری از چند پروژه عمرانی مهم خبر داد و تصریح کرد: پروژه‌هایی مانند سد کمندان در شهرستان ازنا، ایستگاه پمپاژ اسماعیل‌آباد در دلفان و ایستگاه پمپاژ نیله در خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری قرار دارند.

انتهای پیام 

برچسب‌ها: