به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سردار محمدقاسم طرهانی، فرمانده انتظامی استان قزوین، اظهار کرد: پس از بروز رفتارهای هنجارشکنانه و اقدامات مخل امنیت عمومی از سوی اغتشاشگران در حوادث اخیر استان قزوین بلافاصله اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی پلیس برای شناسایی و دستگیری عوامل اصلی، لیدرها و محرکان آشوبهای خیابانی آغاز شد.
وی افزود: در همین راستا و طی اقدامات دقیق اطلاعاتی پلیس این فرماندهی، 219 نفر از لیدرها و محرکان اصلی آشوبهای خیابانی که در اغتشاشات حضور فعال داشته و موجب تخریب و آتشزدن اموال و اماکن عمومی و دولتی شده بودند، شناسایی و طی چندین عملیات جداگانه دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به تحویل متهمان به همراه پرونده به مراجع قضایی برای انجام اقدامات قانونی، خاطرنشان کرد: پلیس با قدردانی از همراهی و همکاری مردم، تأکید دارد هدفی جز تأمین آسایش و آرامش شهروندان ندارد و با هرگونه اقدام سازمانیافته و تهدیدکننده امنیت عمومی، قاطعانه و بدون اغماض برخورد قانونی خواهد کرد.
انتهای پیام/