شناسهٔ خبر: 76909354 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس شورای شهر زنجان: مخالف تغییر کاربری سرانه‌های خدماتی در زنجان هستیم

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان گفت: شورا و شهرداری به‌طور جدی مخالف تغییر کاربری سرانه‌های خدماتی هستند، برخی تلاش‌ها برای مبل‌سازی و تغییر کاربری وجود دارد، اما ما ایستاده‌ایم. 

صاحب‌خبر -

حسین حمزه‌لو پاک امروز (سه‌شنبه ۷ بهمن) در جلسه شورای شهر زنجان، از آماده شدن طرح پارک ۱۰ هکتاری کوی زیتون خبر داد و افزود: طرح توسط راه‌وشهرسازی تهیه شده و دوبار در ماده ۵ بررسی شده است که اختلافات بخشنامه‌ای بین شهرداری و راه‌وشهرسازی وجود دارد، اما توافقاتی در حال شکل‌گیری است تا یا شهرداری با هزینه راه‌وشهرسازی اجرا کند یا خود راه‌وشهرسازی اقدام کند. 

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: دغدغه مردم فقط تحویل واحد است، اما دو الی سه سال بعد که ساکن شوند، نبود سرانه‌ها آن‌ها را گرفتار می‌کند، رسانه‌ها نیز باید این موضوع را زنده نگه دارند تا حقوق شهروندان فراموش نشود. 

در ادامه عضو شورای اسلامی شهر زنجان با انتقاد از روند توسعه شهرک‌های اقماری و بی‌توجهی به سرانه‌های خدماتی، نسبت به تکرار تجربه تلخ شهرک پونک در زیتون و زنگان هشدار داد.  

منصور مرادلو با اشاره به مشکلات انباشته‌ شده در شهرک پونک، اظهار کرد: پونک ۱۵ تا ۱۶ سال پیش ساخته شد و امروز حدود ۶۰ هزار نفر جمعیت دارد، اما یک متر سرانه ورزشی در آن وجود ندارد،بسیاری از سرانه‌های خدماتی تغییر کاربری داده شده و به مسکونی و تجاری تبدیل شده‌اند که نتیجه‌اش معابر شلوغ، ترافیک سنگین و نارضایتی گسترده مردم است. 

وی تأکید کرد: این اتفاق در کوی زیتون و زنگان نیز در حال تکرار تکرار است، مسئولان می‌گویند پارک ۱۰ هکتاری می‌سازیم؛ اما چه تضمینی هست؟ نگرانیم که این زمین‌ها هم تغییر کاربری داده شوند و چند سال بعد ساکنان ۳۰ هزار نفری زیتون با همان مشکلات پونک روبه‌رو شوند. 

عضو شورای اسلامی شهر زنجان خواستار ورود جدی دستگاه‌های نظارتی شد و گفت: سرانه‌های آموزشی، فرهنگی، ورزشی، مذهبی، درمانی و انتظامی باید قبل از تحویل واحدها تعیین تکلیف و ساخته شوند،نمی‌شود فقط کلید واحد را به مردم داد و بقیه مشکلات را برای آینده گذاشت. 

وی ادامه داد: برای زیتون و زنگان باید از همین حالا برنامه‌ریزی احداث ایستگاه آتش‌نشانی انجام شود. این مناطق در آینده ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر جمعیت خواهند داشت و نمی‌توان خدمات پایه را به بعد موکول کرد.

انتهای پیام