شناسهٔ خبر: 76897440 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

بازداشت فلسطینی‌ها در پی حمله نیروهای صهیونیستی در قدس و کرانه باختری

نیروهای اشغالگر اسرائیلی در قدس اشغالی و کرانه باختری به خانه‌های شهروندان یورش بردند، آنها را دستگیر و اموالشان را غارت کردند.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب؛ تعداد زیادی از نیروهای اشغالگر اسرائیلی، صبح دوشنبه (6 بهمن)، به همراه تعدادی بولدوزر، به منطقه اطراف اردوگاه پناهندگان «قلندیا» و شهر «کفر عقب»، در شمال قدس اشغالی، یورش بردند تا برای عملیات تخریب آماده شوند.

 استانداری قدس گزارش داد که اشغالگران، نیروهای کمکی قابل توجهی از سربازان را در خیابان فرودگاه «قلندیا» مستقر کرده‌اند و مانع دسترسی دانش‌آموزان و معلمان به مدارس خود در «کفر عقب» شده‌اند.

سربازان اشغالگر همچنین به وسایل نقلیه‌ای که از ورودی اردوگاه «قلندیا» عبور می‌کردند، حمله کردند.

اشغالگران همچنین دو فلسطینی و یک کودک را از شهرهای «حلحول» و «بیت امر» در استان «الخلیل» در کرانه باختری دستگیر کردند.

نیروهای اشغالگر اسرائیلی  همچنین در جریان حمله به اردوگاه پناهندگان «بلاطه»، در شرق «نابلس» در کرانه باختری، به پنج فلسطینی حمله کردند. هلال احمر فلسطین گزارش داد که تیم‌های آمبولانس آن پنج نفر را به دلیل جراحات ناشی از ضرب و شتم توسط سربازان اسرائیلی درمان کردند. 

انتهای پیام/